duminică, 17 mai 2015

Ciorba de perisoare cu carne de porc



 Ciorba de perisoare cu carne de porc -reteta Maggi !


 Ingrediente :
-1kg.carne slaba de porc,
-1 morcov,
-1 radacina de pastarnac,
-1 ceapa,
-2 ardei capia rosii,
-1 cub maggi de legume-1 cub maggi cu gust de gaina,
-1 cutie cuburi maggi de bors,
-3 rosii,
-2 linguri orez,
-2 -3 linguri de ulei,
-1 legatura leustean verde,
-5 oua.

 Mod de preparare:
- Punem intr-un vas carnea tocata de porc si peste ea adaugam un cub maggi de legume,ouale,orezul si le omogenizam foarte bine.
-Intr-o oala punem apa la fiert si cand apa fierbe,dam focul la mic si adaugam perisoarele,le lasam sa fiarba la foc mic si curatam din cand in cand spuma ce apare deasupra supei.
 - Curatam legumele le tocam marunt,undim mai intai ceapa ,apoi adaugam legumele tocate marunut si le undim pret de cateva minute apoi le adaugam in oala peste perisoare.Adaugam un cub maggi cu gust de legume pentru un plus de savoare si lasam sa fiarba totul la foc potrivit.Cand totul este fiert adaugam cuburile de bors maggi dupa gust si preferinta,in jur de 1 cub la litru de ciorba,adaugam sare si lasam sa traga doua ,trei clocote,apoi oprim focul.Adaugam peste ciorba leustean tocat marunt si ardei iuti.Cine doreste poate adauga smantana.Pofta buna!

 Fiecare gospodina adauga cate ceva in plus sau in minus la fiecare reteta preparata ,asta ca sa dea unicitate retetei sale si sa multumesca pe cei pentru care gateste!












3 comentarii:

  1. savuroasa si gustoasa cea mai buna ciorbita

    RăspundețiȘtergere
  2. mi sa facut pofta este minunata arata de vis

    RăspundețiȘtergere
  3. delicioasa si arata super felicitarii brindusa

    RăspundețiȘtergere