luni, 20 aprilie 2015

Sa castigam bani cu QuickMobile prin Profitshare





 Cine nu isi doreste sa faca un banut in plus fara prea multa munca si prea mult efort?
 Ei bine acum totul este posibil , QuickMobile prin Profitshare ne ofera aceasta posibilitate!

 Profitshare este o platformă de marketing prin afiliere care ne oferă ocazia de a promova pe blogul sau site-ul nostru produsele anumitor branduri, iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul blogului nostru, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs ne va reveni noua.
 QuickMobile este unul dintre brandurile care folosesc Profitshare și care ne plateste daca le promovam produsele pe bloguri și reușim să le și vindem.

 Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.


 În condițiile în care gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium, iar  compania aduce anual în portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind în exclusivitate pe piața locală, fiecare afiliat va găsi produse inedite pe care să le promoveze.

  Premii pentru afiliații Profitshare

 Odată cu implementarea Profitshare, QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toți afiliații Profitshare. Acesta se va desfășura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile.  Desemnarea castigatorilor va avea loc pe 1 Iunie 2015 pentru a permite procesarea comisioanelor.  Clasamentul final va tine cont de valoarea conversiilor inregistrate si aprobate in perioada 1 aprilie – 30 aprilie si prin tragere la sorti indiferent de valoarea comisioanelor.
 Tot ce trebuie să faceți este să promovați cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliați vor fi premiați în funcție de valoarea comisioanelor încasate. Restul premiilor oferite pentru locurile doi și trei, constau într-o tableta Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.
Mai mult, toți afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au șansa să câștige prin tragere la sorți o  tabletă Nokia Lumia 2520.

 Daca v-am convins ca se pot face banuti usor atunci este timpul sa ne grabim sa facem parte si noi din echipa QuickMobile prin Profitshare!

3 comentarii: