vineri, 28 noiembrie 2014

Eu votez cu SuperBlog 2015!











 Campania SuperBlog 2014 s-a incheiat si asteptam cu mare nerabdare anul ce va veni pentru a putea participa la o noua campanie ,"Campania SuperBlog 2015"!

 In aceasta minunata toamna am avut ocazia sa particip si eu la "Campania SuperBlog 2014" si chiar daca nu sunt pe deplin multumita de prestatia mea in aceasta campanie incerc sa ma declar multumita.Sper ca urmatoarea campanie va fi pentru mine mai plina de succes si poate performantele mele sa creasca de la tema la tema.
 SuperBlog nu este singura platforma la care eu am aderat si la care m-am inscris ,insa SuperBlog mi-a oferit posibilitatea sa dau frau liber imaginatiei mele si sa imi testez limitele.Nu imi place sa scriu despre ceva ,despre un anume produs si sa dau explicatii tehnice.Asta o poate face foarte bine firma sau brandul care isi promoveaza acel produs.Mie imi place doar sa imi imaginez ceva despre acel produs,sau despre tema propusa.Asta ma face sa ma bucur de fiecare data cand tema propusa de catre organizatori si de catre sponsori ne da libertate de gandire si apreciaza munca mea.

 Am avut o toamna minunata si super bogata in teme de gandire si de imaginatie.Am dat frau liber neuronului meu care incepuse sa imbatraneasca si am creeat zic eu adevarate povesti ,tesute in jurul temelor propuse.Timpul meu a fost folosit la maxim si acest lucru a fost benefic gandirii mele si vietii mele.Si sper ca SuperBlog sa fie la fel de palpitant si sa  ofere teme pe gustul meu.

 Deci eu votez SuperBlog 2015 si astept cu nerabdare sa  inceapa lupta pe baricadele platformei.Astept pe toti membrii sai sa fie alaturi de noi in aceasta minunata desfasurare de forte creationale si aduc alaturi de mine in aceasta lupta revista mea de suflet "Comunitatea Femeilor Senzationale" .Aceasta revista este pentru mine refugiul atunci cand sunt trista,bucataria mea cand nu stiu ce sa gatesc,horoscopul care imi arata predictiile sale si locul unde ma pot bucura de povesti minunate si tot ce imi mai doresc eu!

 Pentru campania SuperBlog 2014 care tocmai s-a incheiat dar si pentru campania SuperBlog 2015  ce sta sa inceapa si pentru revista mea "Comunitatea Femeilor Senzationale" care ma sustine mereu am un mic dar ,dulce ,plin de iubire!

                                         Tort Biscotino (inima abetinei).



 Un tort uosr de preparat,fara coacere ,facut doar din imaginatie si din un pic de iubire!

 De facut campanie nu ma prea pricep ,insa propun tuturor celor care detin un blog si imaginatia le joaca feste sa incerce sa lase sa curga raruri, rauri aceasta imaginatie in platforma SperBlog 2014!



    Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!                                  






 Pentru destindere si pentru imaginatie in noua campanie  SuperBlog 2014 ,o melodie ce nu are varsta,nu are un anume candidat si poate fi folosita oricand dorim sa alegem un nou conducator ,un nou lider ce promite si tot promite si atat :))





Doar pentru divertisment :)

5 comentarii:

  1. Un tort savuros si plin de iubire! Melodia se potriveste pt. vesnica tranzitie din Romania , sa speram ca se va schimba ceva, oare?
    Felicitari pt. articol, pt reteta si melodie si multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara28 noiembrie 2014 la 09:59

    Felicitari pt.articol!-foarte frumos!-tortul este minunat arata bine si usor de facut.iar melodia...bunaaa!succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii draga Brandusa, ca iubirea aceea ,ce ai pus-o in savurosul tort ce l-ai pregatit, l-a facut sa arata asa de bine si sa fie atat de gustos....
    Iti doresc mult, mult succes la campania SuperBlog 2015 ce va veni !
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. ITI DORESC BAFTA LA campania SuperBlog 2015 TORTUL ARATA DIVIN

    RăspundețiȘtergere
  5. bafta la SB, e o super competitie si numai cei mai buni o duc la final

    RăspundețiȘtergere