sâmbătă, 19 iulie 2014

Clinica stomatologica pentru implant dentar

     Nu renunta nicicand la zambetul tau!

 Zambetul nostru este esenta fericirii si nu trebuie sa reuntam nicicand la el,caci reununtarea la zambet ne face sa fim tristi si ii facem si pe cei dragi noua sa fie tristi,uneori fara motiv caci lipsa zambetului aduce nori pe chipul nostru.
 Cine s-ar fi gandit vreodata ca tehnolgia va avansa atat de mult incat fericirea si zambetul nostru nu va mai fi o problema greu de abordat!
 Am cunoscut pe sotul meu acum multi ani si avea un zambet atat de frumos si imi era tare drag.Insa fiind sportiv de performanta a avut parte de un eveniment mai putin placut care a facut sa ii dispara acel zambet minunat,i-a fost spart un dinte chiar din fata si de teama de ace si medici a ramas fara dinte.Degeaba am insistat eu ca durerea unui dinte sau a unei masele este mult mai mare ca durerea pricinuita de ace si doctori.Unde mai pui ca doctorii folosesc si anestezice care inlatura complet durerea ,dar de, tind sa cred ca barbatii sunt niste alintaturi,sunt ca niste copii ,le place sa fie alintati si nu suporta deloc durerea.Cu timpul sotul meu a ajuns fara acel dinte si iarasi s-a panicat si nu a dorit sa mearga la clinica stomatologica,cica nu vrea sa isi puna un dinte si sa isi strice alti doi dinti care ar fi trebuit sa fie imbracati.

 Astazi putem zambi caci clinica stomatologica Dental Praxis ne ofera implant dentar ,solutia viabila pentru redobandirea unei danturi frumoase si perfect functionala.




O solutie inedita care il poate face pe sotul meu sa isi recapete zambetul sau ,sa isi recapete increderea in sine ,fara grija ca isi va distruge si alti dinti.
 Insa nu doar sotul meu are nevoie de un implant dentar si eu am mare nevoie de un implant dentar pentru a face legatura intre masele si dinti ,caci ale mele s-au cam dus insa am omis sa mi le pun deoarece nu aveam cu ce face lagatura intre ele.Acum clinica stomatologica Dental Praxis este solutia spre zambete frumoase ,spre sanatatea bucala!

 Voi aveti probleme cu dantura,daca da nu omiteti sa le rezolvati,clinica stomatologica va sta la dispozitie,cu metode noi inovatoare si la preturi accesibile si reduceri mari!




6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara19 iulie 2014 la 11:17

    un zambet frumos cu o dantura perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  2. UN ARTICOL MINUNAT PENTRU FIECARE TOTI VREM SA AVEM UN ZIMBET DE VIS

    RăspundețiȘtergere
  3. North Capitol dental care is one of the Dental Care San Jose. Dental implants, General Dentistry, root canal treatment, teeth extraction services ,cosmetic dentistry san jose are offered at affordable cost. our dental team takes special care for every patient. To book an appointment call @ 408-719-8600.

    RăspundețiȘtergere
  4. Thank you for writing this wonderful post on your blog. It is full of valuable information about denture implants. Have a wonderful rest of the day and keep posting.
    Dentist Philadelphia

    RăspundețiȘtergere