Dulceata de ardei iuti la #miercureafaracarne!
Nu se putea sa vina toamna si sa nu facem si noi o dulceata de ardei iuti,o adevarata delicatesa.O poti manca pe paine asa este de buna si nici nu se face asa greu!
Ingrediente:
-1 kg.ardei iuti;
-2 kg.gogosari rosii,bine copti;
-300 ml.otet de 9 grade;
-1 lingura mare de sare.
Mod de preparare:
-Se curata ardeii si gogosarii de cotoare si seminte.Se dau prin masina de carne si se pun intr-o oala la fiert,se adauga zahar,sare,otet,se amesteca bine si se pune la fiert la foc iute circa o ora apoi se mai fierbe o ora la foc mic si se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de oala.Cand dulceata este gata se pune fierbinte in borcane si se pun borcanele sub paturi pana la racirea completa,apoi se aseaza in camara.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Deja am facut inca trei portii de dulceata de ardei iuti deoarece prima a avut mare cautare.Asa e cand te lauzi in mediul online.
Delicioasa!
RăspundețiȘtergere