Clatite cu dovlecei,umplute cu branza la #miercureafaracarne!
Ingrediente:
-1 dovlecel;
-5 oua;
-500 ml.apa minerala;
-10 linguri mari de faina de grau;
-1 lingurita sare;
-1 lingurita boia de ardei dulce;
-1/2 lingurita piper macniat;
-1 lingurita usturoi granulat;
-branza de capra.
Mod de preparare:
-Intr-un vas se pun ouale si se bat bine cu un tel.Peste ouale batute se adauga apa minerala,dovlecelul dat prin razatoarea mare,faina de grau,sare,piper,usturoi granulat,boia de ardei dulce si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune pe foc o tigaie si cand tigaia este bine incinsa se pune in ea o picatura de ulei si un polonic de compozite si se coace clatita pe ambele parti.Se vor coace toate clatitele,dupa care se pot umple cu branza sarata de capra si se pot servi alaturi de rosii sau o cana de iaurt de capra.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne.Va invit cu drag la masa la Daniel,la el veti gasi un meniu pentru o zi intreaga.
Imi dadusi idei pentru albusurile de oua :)
RăspundețiȘtergereDelicioase!!!
RăspundețiȘtergere