miercuri, 5 mai 2021

Pasca cu branza fara aluat!

 

 

  Pasca cu branza fara aluat! 


  Ingrediente:

  -1 kg.branza de vaci;

  -4 linguri faina de grau;

  -4 linguri gris;

  -6 oua+1 ou pentru uns;

  -6 lingurita zahar;

  -1 esenta vanilie;

  -200 gr.unt,65% grasime;

  -4 linguri mari smantana,grasime 30%;

  -400 gr.stafide aurii. 

  Mod de preparare:

  -Intr-un vas se pun ouale,zaharul,esenta de vanilie,un strop de sare si se mixeaza.Peste aceasta compozitie se adauga branza dulce de vaci,facuta in casa,de fapt sunt perle de branza delicioase,faina de grau,grisul,smantana,untul la temperatura camerei,un strop de sare,stafidele,se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se orneaza cu stafide sub forma de cruce,se unge cu ou batut si se da tava la cuptorul incalzit penru circa o ora.Se verifica cu ajutorul unei scobitori daca este gata,daca este gata scobitoarea va iesi din pasca curata.Se lasa in tava pana la racirea completa dupa care se poate scoate,apuncand de marginile hartiei  de copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor! 










 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu