vineri, 10 iulie 2020

Omleta cu dovlecei la cuptor!



  Omleta cu dovlecei la cuptor!

  Ingrediente:
  -1 dovlecel potrivit de mare;
  -7 oua;
  -300 gr.cascaval;
  -1 varf de cutit de oregano;
  -1 varf de cutit de rozmarin;
  -1 lingurita sare;
  -2 rosii;
  -1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
  -2 catei de usturoi.
  Mod de preparare:
  -Se pun ouale intr-un bol,se adauga sare,oregano,rozmarin si se omogenizeaza compozitia.Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute.Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a  pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu