vineri, 10 iulie 2020
Omleta cu dovlecei la cuptor!
Omleta cu dovlecei la cuptor!
Ingrediente:
-1 dovlecel potrivit de mare;
-7 oua;
-300 gr.cascaval;
-1 varf de cutit de oregano;
-1 varf de cutit de rozmarin;
-1 lingurita sare;
-2 rosii;
-1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
-2 catei de usturoi.
Mod de preparare:
-Se pun ouale intr-un bol,se adauga sare,oregano,rozmarin si se omogenizeaza compozitia.Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute.Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu