miercuri, 4 martie 2020

Bors de legume-reteta de post!



  Bors de legume-reteta de post!

  Ingrediente:
  -2 cepe mari;
  -2 morcovi mari;
  -1/2 telina;
  -200 gr.mazare congelata;
  -200 gr.fasole verde congelata;
  -600 gr.suc de rosii;
  -2 linguri bulion de gogosari;
  -400 ml.bors acru;
  -600 gr.ciuperci pleurotus.
  Mod de preparare:
  -Se curata legumele,cepele,morcovii,telina,se toaca si se pun intr-o oala,se pun ciupercile taiate felii,o lingurita de sare si se fierb pana cand sunt fierte.Se adauga mazarea,fasolea verde,bulionul de gogosari si se mai trag cateva colocote dupa care se adauga sucul de rosii,bors si sare daca mai trebuie.Se serveste cu ardei iuti si mamaliguta.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca borsul meu nu va este pe plac va invit la Daniel la masa,el vine cu un meniu complet ca de fiecare data!






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu