miercuri, 26 februarie 2020

Paste cu ciuperci-reteta de post



  Paste cu ciuperci-reteta de post!

  Ingrediente:
  -200 gr.paste pipe rigate Barilla;
  -2 cepe mari;
  -600 ml.suc de rosii;
  -500 gr.ciuperci congelate;
  -50 ml.ulei de masline;
  -2 linguri bulion de gogosari;
  -1 lingurita sare;
  -1/2 lingurita rozmarin;
  -1/2 lingurita piper macinat alb.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in ulei de masline.
  -Se pune apa la fiert si cand fierbe se adauga pastele,pipe rigate Barilla si se fierb timp de opt minute,dupa care se clatesc la jet de apa rece.
  -Peste ceapa prajita bine se adauga ciupercile congelate si se lasa pe foc potrivit sa fiarba si sa scada apa din ele,dupa care se adauga bulionul de gogosari,sucul de rosii,piperul macinat alb, rozmarinul
,sarea si se lasa sa fiarba cam cinci minute,Se toarna pastele peste sos si se lasa cam trei minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile dupa care se pot servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
 
 Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne si daca la paste nu va inghesuiti va invit ca de obicei la masa la Daniel,el vine ca de obicei cu un meniu complet.







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu