vineri, 18 octombrie 2019
Mere in foietaj umplute cu ciocolata
Mere in foietaj umplute cu ciocolata!
Ingrediente:
-6 mere;
-1 pachet foietaj;
-3 linguri zahar brun;
-50 gr.ciocolata neagra;
-1 ou.
Mod de preparare:
-Se curata merele de coaja si se scot cotoarele cu ajutorul unui tub special facut pentru scos cotoare.
-Se pune in tava de la aragaz hartie de copt.
-Se dau merele prin zahar brun.
-Se taie bucatele patrate de aluat si se pun in tava la distante sa poata incapea merele in tava.
-Se pun merele peste bucatelele de aluat si se umplu cu bucatele de ciocolata.
-Se taie aluatul in bastonase cam de 1,5 cm si se rotesc in jurul merelor pana sus.
-Restul de zahar brun se pune intr-o craticioara,se caramelizeaza si se toarna in gaurile merelor peste ciocolata.
-Se unge aluatul cu ou batut si se da tava la cuptorul deja inclazit la foc potrivit pentru circa 40 minute sau pana se rumeneste aluatul.
-Se scoate tava din cuptor si se taie in jumatate si ciocolata va curge din mar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu