miercuri, 9 octombrie 2019
Saratele speciale!
Saratele speciale!
-1 plic mix pentru ceva sarat;
-100 gr.branza sarata de capra;
-100 gr.smantana,grasime 30%;
-100 gr.unt moale;
-1 ou;
-1 lingura susan.
Mod de preparare:
-Se pune mixul pentru ceva sarat intr-un bol mare,se adauga untul la temperatura camerei,smantana,branza data prin razatoare si se framanta un aluat care se pune la frigider pentru cateva ore sa se odihneasca.
-Se scoate aluatul din frigider,se stropeste faina pe masa de lucru si se intinde o foaie,grosuta de circa 1 cm.care se taie in forma de bastonase.Aceste bastonase se pot rasuci si se aseaza in tava in care s-a pus hartie de copt.Se ung cu ou batut,se presoara cu seminte de susan si se dau la cuptorul incalzit pentru circa 15 minute.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din cadrul zilei #miercureafaracarne si daca la saratele nu va impingeti atunci va invit ca de obicei la Daniel la masa,la el gasim un intreg meniu pentru o zi intreaga.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pfff, merg la fix cu Shiraz-ul meu pregatit pentru seara :)
RăspundețiȘtergereChiar imi era pofta de ceva de rontait si nu stiam ce anume sa fac.
RăspundețiȘtergere