duminică, 30 iunie 2019

Tocanita de hribi cu praz-reteta de post


   Tocanita de hribi cu praz-reteta de post!

  Ingrediente:
  -1 kg.hribi;
  -300 gr.praz;
  -3 linguri ulei;
  -1 lingura pasta de tomate;
  -1 lingurita sare;
  -1 varf de cutit de piper macinat;
  -1 lingurita oregano.
  Mod de preparare:
  -Se curata hribii,se clatesc si se pun la fiert cu apa,se lasa sa fiarba bine,dupa care se clatesc cu apa rece si se toaca felii potrivit de mari.
  -Se toaca prazul marunt si se pune la prajit,se lasa sa se patrunda bine,dupa care se adauga hribii taiati,piperul macinat,sarea,oregano,se mai adauga o cana de apa cam de 300 ml., si se lasa sa fiarba pana ce apa scade si se intrepatrund gusturile.Se servesc cu mamaliguta,pentru cei iubitori de mancare se poate adauga si smantana.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!



  

Un comentariu: