miercuri, 6 martie 2019

Cozonac aperitiv la crock pot



  Cozonac aperitiv la crock pot!

  Igrediente:
  -700 gr.carne tocata de porc,
  -300 gr.bureti gata fierti (opintici),
  -200 gr.ceapa rosie,
  -5 catei de usturoi,
  -1 gogosar rosu,
  -8 oua,5 crude,3 fierte,
  -200 gr.salam crud,uscat si afumat de vita,
  -1 lingurita sare,
  -1/4 lingurita piper,
  -1/4 lingurita oregano,
  -1/4 lingurita cimbru,
  -oala crock pot.
  Mod de preparare:
  -Se pune intr-un vas carnea tocata,buretii tocati,ceapa tocata,usturoiul tocat,(date toate prin masina de tocat carne sau la robot),gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie.Se adauga patru oua crude,sare,oregano,,cimbru,piper macinat si se omogenizeaza compozitia.
  -Se pune hartie de copt in vasul de la crock pot si se toarna jumatate din compozitia de cozonac.
  -Se curata ouale fierte,se taie in bucati mai mari si se feliaza salamul in felii fine.
  -Se aseaza bucati de oua fierte si felii de salam peste compozitia din tava,apoi se pune si restul de compozitie de cozonac si se intinde usor cu o paleta.
  -Se pun felii de salam si se toarna un ou batut spuma,se pune capac pe oala si se da la programul high pentru circa 3 ore.Cand este gata se opreste focul,se ia capacul si se lasa sa se raceasca bine dupa care se poate taia in felii.Se serveste cu gogosari la otet sau cu orice vreti voi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta foarte speciala!











Un comentariu: