joi, 27 decembrie 2018

Supa de vitel



  Supa de vitel!

  Ingrediente:
  -2 kg.carne de vitel cu os,in cazul nostru costita de vitel,
  -2 cepe,
  -1 kg.cartofi,
  -500 gr.gogonele,in cazul nostru gogonele din propria gradina tinute la rece,
  -1 mix de gogosari,rosii si verzi,
  -4 morcovi,
  -1/2 radacina de telina,
  -1/2 lingurita leustean uscat,
  -1/2 lingurita chili,
  -1/2 lingurita cimbru,
  -1/2 lingurita piper boabe negru,
  -2-3 foi de dafin,
  -1 lingura sare,
  -2 linguri mari de pasta de tomate.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde,se da doua,trei clocote dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert,se adauga toate legumele tocate,ierburile aromate,foile de dafin,sare si se fierbe la foc potrivit pana cand carnea se dezlipeste de pe os,se adauga pasta de tomate,sare daca mai trebuie si sa la lasa la fiert pentru circa 5 minute si se opreste focul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu