joi, 27 decembrie 2018

Orez basmati cu sos de bulion



   Orez basmati cu sos de bulion!

  Ingrediente:
  -200 gr.orez,
  -2 linguri ulei de masline,
  -2 ceapa,
  -300 gr.morcovi baby,
  -100 gr.bulion de gogosari,
  -200 ml.bulion de rosii,
  -1 lingura sare.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand este translucida se adauga orezul,1 litru apa,sare si se fierbe pret de 20 minute,acest orez fierbe foarte repede.Dupa ce s-a fiert se adauga morcoii baby, bulionul de gogosari,bulionul de rosii si se lasa la fiert,pe foc potrivit cam 10 minute,asta pana cand gusturile se patrund si se intrepatrund.Se pot servi simpli sau cu muraturi.,la mine s-au servit cu gogosari in sos de mustar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!






 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu