joi, 27 decembrie 2018

Rulada cu carne tocata!



  Rulada cu carne tocata!

  Ingrediente pentru doua rulade:
  -2 kg.carne de vitel,
  -1 kg.carne de porc tocata,
  -3 cepe,
  -1 capatana de usturoi,
  -1 lingura sare,
  -ierburi aromate,oregano,cimbru,rozmarin,
  -1/4 lingurita piper alb macinat,
  -200 gr.cascaval,
  -6 fire de carnati cu multa carne,
  -300 gr.mustar,
  -2 linguri boabe mustar,
  -500 ml.bere.
  Mod de preparare:
  -Se imparte carnea de vita in doua bucati egale,se taie sub forma de foaie cat mai subtire,se presoara cu putina sare si se bat cu ciocanul de snitele.
  -Se pune carnea tocata intr-un castron,se adauga ceapa si usturoiul dat prin masina de carne,ierburile aromate,piperul,sare si se omogenizeaza compozitia.
  -Se intinde o foaie de carne de vitel,se pune jumatate din cantitatea de cascaval ras,jumatate din carnea tocata si se intinde peste foaie,se pune un fir de carnati si se incepe rularea spre interior,pe parcurs se mai pune inca un fir de carnati si inca unul,incap cam trei fire,la final se leaga cu fir si se pune in tava.La fel se face cu restul de compozitie,deci se fac doua rulade care se pun in tava,se toarna berea peste rulade,se ung cu mustar din belsug si se presoara boabe de mustar,se pune capac si se lasa peste noapte la marinat,a doua zi se dau la cuptor pentru circa o ora sau pana cand se rumenesc.Se lasa sa se raceasca dupa ce sunt scoase din cuptor si apoi se portioneaza.Sa aveti pofta si la pofta dragilor,reteta este o aleternativa la preparatele din comert si nici nu se pregatesc greu,insa sunt absolut delicioase,sunt bio.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!












 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu