duminică, 4 noiembrie 2018

Azi ma simt regina cu produsele Apidava!








  Men sana in corpore sano-minte sanatoasa in corp sanatos,sunt cuvinte nemuritoare care au fost rostite acum mai bine de 4000 de ani de catre marele poet roman Juvenal.Au avut atunci efect si rezultate,au si acum aceleasi efecte si rezultate.Pe atunci nu existau factori nocivi care sa distruga sufletul si trupul.Pe atunci nu era stres,nu era poluare,dar erau conectati mai mult la natura,la tratarea sufletului si trupului cu tot ce oferea natura.Marii regi si marile regine ale lumii stiau ca produsele apicole erau edevarate elixire ale tineretii si le foloseau.Daca ne uitam in urma vom vedea cat de frumosi,cat de tineri pareau chiar daca anii erau multi peste ei.Astazi Apidava Romania ne duce in lumea regilor si reginelor si vine in ajutorul nostru cu produse apicole de o calitate inalta care acum ca si atunci ne ajuta sa devenim trup si suflet tanar si sanatos!
  Astazi va voi vorbi despre doua produse minunate create de catre Apidava Romania:
  -Miere cu laptisor de matca;
  -Apioxivita cocktail-miere cu extract de struguri.


   Miere cu laptisor de matca:
   Mierea este produsul apicol produs de catre albine,ele aduna polenul de pe flori,in special flori medicinale si flori netratate cu chimicale.Albinele sunt capabile sa deosebeasca florile tratate de cele netratate si niciodata o albina nu va ateriza pe o astfel de floare.Asa mierea produsa de catre albine este un adevarat aliment si un adevarat tratament.
  Laptisorul de matca este un adevarat elixir al tineretii,asa il numeau vechii greci,ei stiau de calitatile acestui produs.Laptisorul de matca contine acid 10-HDA cu efecte anivirale,antifungice si antibacterian,contine vitamine,minerale,enzime si toata gama de aminoacizi,fiind considerat un supliment natural esential.
  Mierea de albine si laptisorul de matca in proportie de 98% miere si 2% laptisor sunt combinatia perfecta pentru  sanatate.
  Apioxivita cocktail-miere cu extract de struguri:
  Antioxivita este un extras concentrat din: samburi, pielite si rahis de struguri rosii, bogat in polifenoli (acizi fenoli, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol).
Amestecul de miere de salcam – de calitate superioara cu acest concentrat din struguri rosii bogat in antioxidanti poate fi utilizat pentru prevenirea, tratarea sau ameliorarea unor simptome ale afectiunilor cardiace, cum ar fi diminuarea colestorulului din sange. Radicalii liberi continuti in polifenoli ajuta la reglarea tranzitului intestinal.
 Amestecul APIOXIVITA COCKTAIl este ideal pentru o mai buna asimilare a organismului a principiului activ: polifenolii din extrasul de struguri.
Ingrediente: miere de salcam- origine 100% Romania, extract de struguri (VITIS VINIFERA) 3%.
  Am avut marea placere de a ma bucura de aceste produse enumerate mai sus timp de 10 zile si au fost pentru mine ca un pansament pentru trup si sulfet.Mi-am scos lucrarile dentare,erau vechi de foarte multi ani si imi cauzau mari dureri de dinti si masele si ca sa imi pot pune alte lucrari trebuia sa suport cateva interventii chirurgicale.Pentru a ma ajuta la vindecare medicul meu mi-a dat o cutiuta cu glicerina sa ma ung,sa ma pot vindeca mai usor,insa mie nu mi-a placut gustul,nici textura si am zis sa incerc mierea cu laptisorul de matca.Luam o lingurita si o tineam cat de mult puteam in gura dupa care o inghiteam.M-am vindecat foarte repede si am spus la medicul meu ca nu a fost pe placul meu tratamentul ce mi-a fost administrat si ca m-am vindecat cu produse marca Apidava.Medicul mi-a spus ca oricum nu stia ce gust are glicerina dar ca acela era tratamentul standard si ca se bucura ca am descoperit un tratament pe gustul meu.Mi-a prins bine  tratamentul cu miere si laptisor de matca cat si Apoixivita cocktail,nu am luat microbi din cabinetul medical unde ma intalneam cu multa lume care de cele mai multe ori erau gripati.Mi-am rezolvat si problema cu dintii,chiar am dinti noi si frumosi si fara prea multe dureri si tratati cu tratamentul regilor si reginelor,azi ma simt si eu o regina datorita produselor Apidava!

12 comentarii:

  1. Si mie imi place mierea de la Apidava! Mi se pare cea mai gustoasa si parfumata! Intr-adevar si eu ma simt o regina cand o consum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mierea de albine este cel mai sănătos aliment, iar combinația cu lăptișor de matcă, polen sau propolis este wow. O lingurita de miere dimineața pe stomacul gol face minuni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Consum miere destul de des dar nu am incercat pana acum aceasta combinatie. Vreau sa o cumpar fiindca simt ca in sezonul rece organismul meu are nevoie de ajutor de la natura ca sa contracareze efectele frigului.

    RăspundețiȘtergere
  4. produsul apioxivita mi se pare super! este delicios si sanatos, la fel ca toate produsele apidava

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult produsele Apidava si in general produsele apicole, niciodata nu ne lipsesc din casa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca mai am in casa produse Apidava, desi, sincera sa fiu, nu inteleg de ce la ultimele campanii ale lor nu m-au vrut....

    RăspundețiȘtergere
  7. Are o aroma deosebita mierea cu laptisor de matca, deja am consumat borcanasul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt si foarte benefice pentru sanatatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubesc produsele Apidava. Toate imi sunt pe plac, iar pustoiaca mea le adora. Mierea aceasta cu laptisor de matca abia ce am terminat-o si noi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am gustat si eu aceste 2 produse si recunosc ca am fost placut impresionata de mierea din struguri. Gustul mi s-a patut tare bun

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu l-am incercat, imi place ca este o varianta foarte buna de a folosi laprisor de matca si totusi sa fie o experienta placuta, dulce :)

    RăspundețiȘtergere
  12. L am încercat și eu 🤗 Mi-a plăcut maxim gustul deși la început am fost reticenta

    RăspundețiȘtergere