luni, 24 septembrie 2018

Toamna ne imunizam organismul cu APIDAVA!


  Toamna ne imunizam organismul cu APIDAVA!

 Toamna se numara bobocii care pasesc pragul gradinitei si de cele mai multe ori tot toamna apar si primele probleme de sanatate in randul celor mici.APIDAVA a pregatit pentru copii produse dulci,gustoase,delicioase care consumate cu regularitate dau o imunitate de fier,asa racelile,microbii  si efectele neplacute ale virozelor nu au nici o sansa  asupra celor mici!
  Astazi va voi prezenta doua produse dulci marca APIDAVA,produsele sunt naturale 100% cu gust placut de miere si polen,astazi va prezint:


  -Caramele cu polen Apidava 250 gr.:
  Cine isi mai aduce aminte de gustul copilariei,cine mai mesteca caramele care se topesc usor si lasa in gura un gust dulce,aromat si parca nu te mai poti opri din degustat.Caramelele Apidava sunt o minunatie de arome cu gust placut si aromat.Au la baza miere si polen,doua ingrediente ce lupta cu microbii si bateriile,imunizand si intarind organismul sa lupte impotriva factorilor externi.Polenul este pulberea fina ce se formeaza in staminele florilor,foarte necesare in polenizare si pe care albinele il amesteca cu saliva si il cara pe picioruse,asa se face polenizarea la flori si apoi il duc si il depoziteaza in camarutele de la fagure.
  Cam asa arata saculetii cu polen carati de catre albinute:


  Stiti ca polenul are culoarea florilor de unde este cules,daca mai sus v-am aratat o poza cu saculetii galbeni,acum va arat o albina ce are saculetii mov,la fel ca florile de unde este cules,o adevarata minunatie a naturii.Va ganditi ca atatea flori,atatea plante medicinale sunt vizitate de albine si polenul lor cuprinde atatea calitati terapeutice,incat daca le vom consuma cu precautie si cu regularitate,noi nu ne vom mai imbolnavi!


  Mierea si polenul fac mereu casa buna,in amestec ele se vor mumifica si nu se vor altera niciodata,deoarece mierea are proprietati antiumiditate si bateriile nu se pot inmulti.Fara bacterii produsele pot fi consumate cu mare palcere.Caramelele cu polen Apidava sunt un dulce,un remediu pentru orice persoana,la orice varsta!

  Merea de salcam Apidava este foarte bogata in fructoza si de aceea se cristalizeaza mai greu.Cu calitati antiseptice mierea de salcam calmeaza tusea,calmeaza sistemul nervos,astenia,nevrozele,oboseala,combate durerile de stomac,reduce aciditatea in stomac,contine toate vitaminele din grupa B,atat de necesare organismului in buna functioanre a sa.


  Am daruit unei fetite frumoase miere de salcam si priviti ce zambet frumos de copil la vederea acestui ursulet dragalas,cum sa nu iti vina sa consumi asa ceva cand ambalajul este atat de atragator,de la privirea fericita la alintul ursuletului nu a fost decat un pas,priviti si va minunati de dragalasenie,de puritatea copilului si de innocenta sa!
    Nani,nani dormi usor,
    Ursuletul meu,dragut,
    Sa cresti mare si frumos,
    Sa fii dulce,sa fii doar al meu,puiut!
  
   Ai venit la mine,ursulet dragut,
   Sa te joci cu mine si numai cu mine,
   Fii al meu prieten,doar al meu sa fii
   Si iti dau din suflet dragostea dintaii!





   Martinica-i doar al meu,
   E frumos si aratos,
   Este dulce si gustos,
   Martinica-i delicios!

   Daca aveti copii de gradinita sau de scoala nu ii privati de dreptul de a fi sanatosi,frumosi si voiosi,intariti-le imunitatea cu produsele marca APIDAVA!




14 comentarii:

  1. caramelele sunt printre preferatele mele, am si bomboane cu miere de la apidava, dar parca acestea sunt mai pe placul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac caramelele foarte mult si am voie si eu sa consum asa ceva!

      Ștergere
  2. Sunt foarte bune atat mierea ca si caramelele, cea mica veste incantata de amandoua :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ambalaj frumos si atractiv are mierea Apidava. Dar pe mine ma atrag mai mult caramelele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador produsele apicole de când mă știu! Și, mă știu de ceva vreme :)
    Toată lumea ar trebui să știe că mierea și polenul sunt cei mai buni aliați ai organismului, copil sau adult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toamna sunt mare fan ceai cu miere, iar caramelele nu imi lipsesc din casa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru gest! Mierea e preferata copiilor. Si fetele mele adora produsele apicole! Iar Apidava este de neegalat in calitate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Caramelele astea sunt cele mai bune pe care le-am gustat ever :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Au devorat picii mei si caramelele, dar si pe Martinica. :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Si noi am incercat caramelele si ne-am indragostit de ele! Mierea este de foarte mult timp in alimentatia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si fetita mea a fost tare incantata de Martinica si cred ca multi copilasi sunt atrasi in primul rand de ambalaj. Caramelele au fost si ele delciioase si pe acelea le-am savurat eu mai mult

    RăspundețiȘtergere