marți, 7 octombrie 2014

Sanatate prin puterea naturii


 Natura este universul din care noi facem parte si tot natura este cea care ne hraneste sufletul si trupul!De multe ori uitam cum este corect sa traim viata si viata ne loveste si ne face sa intelegem ca nu putem sa dam la o parte "totul" din care facem parte si sa traim asa cum ne taie capul pe noi.

 Stramosii nostri erau mult mai sanatosi si traiau mult mai mult ca medie de viata ca noi aceasta generatie care suntem astazi in trecere pe acest pamant .Ei nu aveau spitale cum sunt acum,nu aveau acces la atata informatie si totusi stiau cum sa se vindece singuri de unele boli folosind doar plante medicinale ,legume si alimente neprocesate.Ei probabil descoperisera secretul unei vieti sanatoase.O viata traita in armonie cu tot ce ii inconjura!

 Eu nu as putea sa zic ca traiesc sau ca am trait o viata sanatoasa si ca as fi in armonie cu natura si mediul inconjurator ,insa incerc din rasputeri sa ma intorc in timp si sa analizez toate aspectele vietii de alta data pe care eu le-as putea traduce astazi in beneficiul meu si al familiei mele.

 Iau de la natura cam tot ce imi poate oferi ea si tot nu este suficient si incerc sa renunt la unele obiceiuri proaste  pe care din comoditate sau poate din nestiinta le-am adoptat vietii mele de familie ,de cuplu si vetii in societate.

Nu as fi incercat sa imi schimb stilul de viata daca viata nu mi-ar fi dat o palma sa ma trezeasca din monotonia in care ma scaldam si in care haladuiam fara nici un scop doar de dragul de a face ,de a avea mai mult si de a nu ma satura.Caci asa se intampla cand uitam de ce traim si pentru ce traim pe pamant.Si uite asa m-am trezit intr-o buna dimineata ca eram grav bolnava si nu ma puteam ridica din pat.
 Ma trezeam plangand si adormeam cu lacrimi in ochi si cu gandul ca cel mai mare cosmar al vietii mele imi statea in fata si in pat cu mine.Am fost la medici si am urmat tratamente grele si dupa tratamente medicamentoase au venit si urmarile ,alte boli si alte suferinte si bineinteles alte tratamente.Asta pana cand intr-o zi m-am hotarat sa imi schimb modul de viata.Am reununat la medicamente si am inceput sa folosesc tot felul de plante medicinale si remedii naturiste.Nu a dat roade imediat acest nou stil de a privi viata si de a incerca sa traiesc cat mai natural insa incet, incet beneficiile folosirii medicinii naturiste au inceput sa apara si eu sa ma simt bine.

Doctor Natura ne invata ce se poate preveni prin educatie sanitara si cum sa folosim terapiile complementare .
  Mircea Hodârnău şi dr. Ladislau Rosenberg au lansat DVD-ul „Terapia Rose”.
-Care încearcă să combine şi să amplifice informaţiile referitoare la diverse domenii de aplicare ale terapiei “Rose”, prin puterea sinergică a unor filme video, cu textul şi imaginile aferente.

4 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara7 octombrie 2014 la 10:11

    felicitari pt.articol!foarte frumos!...asa este tratamentele naturale sunt cele mai bune.numai ca noi ne am obisnuit...sa batem din palme si gata...sa ne vindecam....

    RăspundețiȘtergere
  2. tratamentele naturale sunt f. bune, dar in cazuri grave. tot medicamentele aleopate ne scapa. Pt. a preveni sunt insa f. utile! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. TRATAMENTELE CU CEAIURI SI PLANTE SINT CELE MAI BUNE

    RăspundețiȘtergere