vineri, 17 octombrie 2014

Cu laptopul la doctor





 Laptopul meu era pana mai ieri cel mai performant laptop pe care l-am avut si care m-a facut fericita ori de cate ori l-am atins si mi-a raspuns cu rapiditate.Insa de cateva zile nu stiu ce s-a intamplat nu mai raspunde la atingerea mea ,nu se mai deschide si pace buna.
 Acum cateva zile a venit la mine prietena mea cea mai buna si si-a adus si nazdravanii ei cei mici si cum lor nu le scapa nimic niciodata au sarit cu mare bucurie pe laptopul meu sa se joace jocuri.Eu nu prea las pe nimeni sa imi atinga laptopul insa cum puteam sa refuz asemenea ingerasi de copii.Absorbita de discutia cu prietena mea am uitat de copii si la un moment dat aud o pocnitura si pe copii tipand de mama focului.Sar ca fripta de pe scaun si ma duc sa vad ce fac copii .Ce credeti ca faceau mititeii ,erau atat de cuminti de ziceai ca erau pusi in rama.Pusi in rama de la laptop caci laptopul era negru si nu mai scotea nici macar un zgomot ,de imagini ce sa mai zic.Intreb pe prichindei ce s-a intamplat si ei cu o inocenta ce te facea sa ii crezi au zis ca nimic si nimic nu au facut.Prietena mea i-a certat ,i-a luat de manuta si a plecat cu ei si eu am ramas muta de uimire uitandu-ma la laptop ca la dentist ,adica cu gura cascata.Ma uit la el nimic,il intorc pe o parte sa vad ce are si ce credeti din tastatura curgea ceva un lichid lipicios.De fapt toata casa era lipicioasa si sticluta lor de suc era goala .Imi dau seama ca au scapat sticla din greseala si sucul a ocupat laptopul meu ,masa de lucru si incarcatorul de la laptop.

Acum singura solutie este sa duc laptopul la un doctor si sa fac rost de un incarcator laptop caci e clar ca am mare nevoie ca laptopul meu sa porneasca iar si sa ma faca din nou fericita.



Dar fericirea nu poate fi indeplinita daca nu imi schimb si tastatura laptopului ,caci cea veche este incleiata si inca se mai scurge din ea acel lichid lipicios.



3 comentarii:

  1. Este o poveste, sau chiar ai patit un asemenea necaz cu laptopul. Daca asa stau lucrurile , imi pare tare rau. Sper sa se rezolve si sa dai peste un specialist in reparat laptop, nu in jupuit pielea clientului :(

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara19 octombrie 2014 la 01:33

    felicitari pt.articol!-foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. POTI SA SCHIMBI TASTATURA POATE AI NOROC MI-A PLACUT ARTICOLUL

    RăspundețiȘtergere