marți, 8 iulie 2014

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui:)

Ingrediente
200 gr.paste Baneasa copiilor,
borcan cu sos cu carne pentru paste Bolognese,
1 ceapa,
3 catei de usturoi,
1 piept de pui (500 gr.),
50 ml.ulei.

Mod de preparare-
Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste ea pieptul de pui taiat bucatele si lasam sa se patrunda bine ,apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba cam 5 minute , adaugam pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj si lasam cateva minute sa fiarba .Pofta buna!









7 comentarii:

  1. DELICIOASE SI GUSTOASE POFTA BUNA O RETETA SUPER

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bne,n-am ce spune / Constat ca ai numai gusturi bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bne,n-am ce spune / Constat ca ai numai gusturi bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aghinitei Maria8 iulie 2014 la 01:58

    Gustoase. satioase, si usor de preparat, dar de mancat.. nu mai spun :una doua, gata ! :0)

    RăspundețiȘtergere
  5. pe asa caldura este bine sa preparam ceva usor si delicios :)

    RăspundețiȘtergere
  6. dumitrascu lacramioara10 iulie 2014 la 23:55

    bun,gustoase si usor de preparat!

    RăspundețiȘtergere
  7. ador pastele este o reteta minunata care ma cucerit pe loc

    RăspundețiȘtergere