miercuri, 9 iulie 2014

Camere de Supraveghere pentru siguranta familiei mele

Este vara ,este soare ,cald si natura ma cheama sa ies ,sa plec,sa las totul balta sa uit de casa si de grijile ei.Dar ce ma fac ,cum sa las casa nesupravegheata,nu pot deci am gasit o solutie ingenioasa de a imi proteja casa .Solutia ideala este camera de supraveghere.

Camera de interior de tip DOME. Sunt camere dedicate de interior cu montaj fie pe tavan, fie pe perete cu Infrarosu sau fara. Sunt cele mai folosite camere de interior, fiind foarte versatile si usor de reglat. Au o carcasa antivandal, fiind foarte greu de distrus prin actiune mecanica.Si se gasesc pentru toate buzunarele si pentru toate tipurile de locuinte.
Eu m-am indragostit de Camera dome Samsung SCD -1080 2,8 10mm 700TVL -pentru interior, de tip dome si cu rezolutie inalta de pana la 700 linii TV.Camera are o functie pentru controlul automat al castigului (AGC) si poate oferi imagini de inalta calitate in conditii de iluminare minima.  Cu ajutorul functiei BLC (Back Light Compensation), are posibilitatea de a vizualiza detaliile obiectelor intunecate si de a detecta si filtra obiectele foarte luminoase (cum ar fi farurile unei masini).Camera are si functia High Light Compensation (HLC), ce mareste vizibilitatea obiectelor localizate in apropierea surselor de lumina foarte puternice. De asemenea camera este prevazuta cu functia Auto White Balance ce calculeaza automat cantitatea ideala de alb in functie de conditiile de iluminare si cu functia SSNRIII pentru reducerea zgomotului.

Design-ul acestei camere m-a cucerit si este tot ce imi doresc in materie de protejarea locuintei mele si de bunastarea familiei mele.Asa ca pot sa plec linistita in vacanta si sa uit sa revin urgent si degraba ca cineva ar viola intimitatatea casei mele si bunurile mele ar sta linistite si prafuite sa ma astepte cu mult dor!






Daca sunteti pregatiti de vacanta si doriti si voi sisteme de supraveghere ,nu ezitati sa vizitati ,sa va documentati si sa va pregatiti sa va petreceti vacanta fara griji!

7 comentarii: