marți, 10 iunie 2014

Recomand spoturi cu led de la MagicLed






Sa ne bucuram de lumina cu Magic LED:)





Nu stiu cum se face dar cand imi vine factura la lumina ,ma apuca durerile de cap si nu stiu ce sa fac si cum sa imi reduc consumul de electricitate si astfel si cheltuielile pentru plata facturii la energie electrica.
O data la doua luni primesc factura la electricitate prin posta si cand privesc pomelnicul de dat si nu mi-am luat pastila de inima imi creste tensiunea de nu stiu ce e mai mare tensiunea mea sau factura si uite asa ma vad nevoita sa caut noi metode de economisire a energiei si am descoperit Magic Led,magazinul care ma poate ajuta in rezolvarea unei probleme mereu spinoase si mereu de actualitate :)

Si uite asa am decis sa  inlocuiesc toate becurile cu consum mare de energie cu becuri cu led soluţia ideală pentru înlocuirea iluminatului cu becuri incandescente.





Bec LED 10WE27 Alb Cald Termoplastic ,cu o putere de 10W este solutia ideala  pentru camerele mele de apartament, in care foloseam inainte becuri de 75W.Este termoplastic,culoare alb cald,are o durata de viata in jur de 30.000 de ore si garantia de 3 ani,deci asa imi luminez locuinta corespunzator,fara a alerga dupa fiecare care aprinde lumina,el o aprinde ,eu sa o sting si sa ma stresez aiurea.De cand mi-am inlocuit toata casa cu becuri economice ,am uitat cum este sa se arda un bec si sa fiu in pana de becuri la o bucata de noapte ,cand imi era lumea mai draga!





O alta problema spinoasa era becul de la veioza mea care desi parea micut consuma multa energie ,mai ales cand ma prindea somnul in timp ce citeam o carte si ma trezeam uneori dimineata cu becul aprins si imi stricam toata buna dispozitie chiar de la prima ora a diminetii!
Bec LED 4WE14 Alb Cald Transparent cu putere de 4W echivaleaza un bec incandescent de 30W ,cu o culoare alb cald,cu o durata de viata in jur de 30.000 de ore si 3 ani garantie imi ofera acum toata lumina si economia de care am nevoie si pot sa adorm in timp ce citesc si sa nu imi stric ziua chiar de dimineata :))

In speranta ca v-am convins sa faceti economie la electricitate si astfel  punguta voastra sa ramana mai plina cu banuti,sau cardul sa va fie mai burdusit de bani ,sa nu cumva sa patiti ca mine sa va creasca tensiunea ,incercati sa va inlocuiti toate becurile din casa si  va astept sa vizitati Magic Led,obtiunea voastra spre o lume plina de lumina si economie!!




























11 comentarii:

  1. Aghinitei Maria10 iunie 2014 la 07:58

    prefer lumina galbena, cea ALBA IMI OBOSESC OCHII SI TREBUIE SA-I PROTEJEZ. Este economic , da r sanatatea mea precara primeaza!

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara10 iunie 2014 la 08:38

    am sa imi schimb si eu toate becurile cu becuri economice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta voi trece pe Bec LED 4WE14 Alb Cald Transparent cu putere de 4W care se pare ca echivaleaza cu un bec incandescent de 30W! Merci pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Metoda care ai ales-o e foarte buna eficienta,ecologica si cu bani mult mai putini dati la Electica!

    RăspundețiȘtergere
  5. E o investitie buna, pentru ca factura la lumina scade considerabil :)

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu bec economic si ami place foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu eram fana pentru becurile economice dar cred ca as putea sa le incerc si eu. Daca tu ai vorbit asa de frumos, m-ai convins.

    RăspundețiȘtergere
  8. Economie,durabilitate,ecologie,garantie ridicata,3 ani.Magic Led ofera aceste solutii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi schimba si eu toate becurile cu becuri economice

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristina Dragomir21 iunie 2014 la 06:58

    cred ca o sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  11. BECURILE ECONOMICE SCAD DIN FACTURA LA CURENT MERITA INVESTITIA

    RăspundețiȘtergere