duminică, 29 iunie 2014

Scrisoare deschisa catre primarul orasului meu

 Domnule Primar!
 Cu respect va adresez aceasta scrisoare deschisa in care as dori ca lupta pentru orasul reciclarii sa fie castigata de catre orasul nostru.
 Stiu ca ati facut multe pentru orasul nostru ,dar mai stiu ca se poate face mult mai mult daca impreuna cu dvs.ar fi antrenati mai multi oameni ai acestui oras.
 O colaborare intre primarie si scolile din orasul nostru ar fi benefice pentru un oras curat ,un oras in care reciclarea ar fi cuvantul de ordine si orasul nostru ar deveni un oras model pentru alte orase din tara.Copii sunt mereu o sursa vie de informatii si sunt dornici mereu sa se simta utili,sa fie activi si sa se bucure de rezultatul muncii lor.
 Firmele  din orasul nostru ar trebui sa se implice in aceasta lupta ,lupta orasul reciclarii si sa acorde materiale necesare in  indeplinirea acestui scop  si daca se poate sa acorde unele premii copiilor cu initiativa in campania de reciclare,nu atat materiale cat mai mult sub forma de diplome si recunoastere.

 Parcurile noastre sunt deja dotate cu iluminat ecologic si asta ma bucura enorm . Se mai pot face multe lucruri in materie de parcuri .De exemplu se pot pune la intrarile in parcuri cosuri mici cu inscriptionari si culori potrivite  pentru fiecare produs de reciclat  pentru a fi recunoscute  mai usor.Se pot posta anunturi cu zilele in care se face reciclarea electronicelor si electrocasnicelor,numere de telefon si sa se acorde transport gratuit la ele,sa nu mai zic ca se pot face si bonificatii catre persoanele in varsta care sunt cel mai greu de pornit in a se lipsi de un obiect vechi dar cu valoare mare sentimentala ce tine locul ocupat in locuinta sa.

 Multe lucruri se pot face pentru orasul nostru si pentru cetatenii acestui oras frumos si iubit de catre cetatenii sai!!
 Cu speranta ca v-am captat atentia si macar o idee va face cu ochiul ,va multumesc mult Domnule Primar si va doresc mult succes in campania orasul reciclarii!!!
Cateva imagini cu unul din parculetele din orasul meu care va pot incanta privirea!

3 comentarii:

 1. frumoase pozele felicitarii pentru articol ai scris foarte frumos

  RăspundețiȘtergere
 2. Aghinitei Maria29 iunie 2014, 07:14

  Felicitari Brindusa,Ma bucur ca te preocupa reciclarea. Excelenta interventia catre primar.

  RăspundețiȘtergere
 3. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
  1) Vrăji de dragoste
  2) Vrăji de dragoste pierdută
  3) Vrăji de divorț
  4) Vrăji de căsătorie
  5) Vraja de legare.
  6) Vrăji de despărțire
  7) Alungați un Iubit trecut
  8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
  9) vrei să-ți mulțumești iubitul
  Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
  ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere