miercuri, 8 ianuarie 2020

Crap la cuptor cu dulceata de ardei iuti



   Crap la cuptor cu dulceata de ardei iuti!

   Ingrediente:
   -1 crap mare ,cam 5 kg.;
   -600 gr.ciupercute gata fierte;
   -3 linguri dulceata de ardei iute;
   -3 linguri bulion de gogosari;
   -600 gr.suc de rosii;
   -1 lingura sare.
   Mod de preparare:
   -Se curata pestele,se portioneaza,se presoara cu sare si se pune in tava,se adauga si ciupercutele clatite in apa rece.
   -Se face un amestec din suc de rosii,bulion de gogosari,dulceata de ardei iuti si se toarna peste peste.Se acopera tava cu capac sau folie de aluminiu si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora.
   -Daca aveti timp este bine sa se toarne compozitia de suc de rosii cu cel putin 6 ore inainte de a fi data tava la cuptor,asa se vor inmuia spinii  mai bine,la bine s-au inmuiat cam 50%.
   -Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
   -Nu am adaugat condimente deoarece dulceata de ardei iuti,sucul de rosii si bulionul de gogosari sunt pregatiti de mine si au suficiente condimente si gusturi aromate.





  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu