marți, 14 ianuarie 2020

Mazare cu fasole verde trase la tigaie!



  Mazare cu fasole verde trase la tigaie!

  Ingrediente:
  -500 gr.mazare congelata;
  -500 gr.fasole verde congelata;
  -4 cepe;
  -condimente,(tarhon,rozmarin,oregano,piper macinat,cate  un varf de cutit din fiecare);
  -1 lingurita sare;
  -3 linguri ulei;
  -1 capatana de usturoi;
  -1 lingurita dulceata de ardei iute.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa,se toaca si se pune intr-o tigaie la prajit cu putin ulei,se lasa sa se prajeasca pana devine translucida.Peste ceapa prajita se adauga mazarea,fasolea verde,condimente,sare, o canuta mica de apa,se pune un capac si se lasa pe foc potrivit pana cand scade apa si legumele se patrund.Se opreste focul si se pune peste ele usturoiul pisat,se amesteca,se pune capac si se lasa cateva minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!






Un comentariu: