miercuri, 30 mai 2018

Inghetata cu petale de trandafiri :)



  Inghetata cu petale de trandafiri :)

  Ca in fiecare primavara dulceata de trandafiri si petalele de trandafiri puse la borcan pentru tot timpul anului este o prioritate pentru mine!
 Ingrediente:
 -1cutie frisca vegetala,1000 ml.,
 -500 gr.petale de trandafiri,( pentru 1 kg.este necesar 125 flori de trandafiri+ 1 kg.zahar+ 1 plic sare de lamaie,frecate bine cu cel putin o zi inainte de a fi folosite).
 Mod de preparare:
 -Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute,nu foarte mult,cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca foarte consistenta,se adauga petalele de trandafiri si se omogenizeaza compozitia,dupa care se da la congelator pentru cateva ore,din cand in cand se scoate bolul in care este pusa si se mai amesteca usor sa nu faca ace de gheata.Ce serveste cu putin sirop de la petalele de trandafiri.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
 Daca doriti un meniu complet va invit ca in fiecare miercuri la Daniel la masa !









2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. putem sa pun,ma pregatisem chiar sa pun insa nu am vrut sa stric aroma de trandafiri de dulceata :p

      Ștergere