miercuri, 23 mai 2018

Ciuperci cu usturoi-reteta de post

 

   Ciuperci cu usturoi-reteta de post!

   In ultima vreme a plouat mult si campul s-a umplut de verdeata si prin verdeata se gasesc ciupercile de gunoi,ciuperci frumoase,carnoase si tare gustoase,bio cum le plac la unii sa spuna:)

  Ingrediente:
  -1 kg.ciuperci,
  -4 cepe mari,
  -4 linguri ulei de masline,
  -1/2 lingurita sare,
  -1/2 capatana de usturoi.
  Mod de preparare:
  -Se curata ceapa ,se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie,se pun ciupercile crude taiate felii,se adauga putina sare,se amesteca usor pret de cateva minute pana lasa zeama,se pune capac si se fierb in zeama lor pret de 15 minute,se mai amesteca din cand in cand.Nu se adauga nici macar o picatura de apa,doar in zeama lor.Dupa ce se opreste focul se adauga usturoiul facut mujdei,se amesteca,se pune capac si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.Se serveste cu mamaliguta calda.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
 -Daca ati mai dori si altceva la masa va invit la Daniel,el ne pregateste mereu cate ceva bun!
  -Asa arata ciupercile de gunoi:



4 comentarii:

  1. Arata super! O sa fac si eu, dar cu ciuperci cumparate din supermarket pentru ca pe cele de pe camp nu le cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aghinitei Maria24 mai 2018, 02:27

    SUNA BINE,ARATA DELICIOS, MAI ALES CA SOTUL LE CULEGE PROASPETE POFTA BUNA! <3A

    RăspundețiȘtergere
  3. DUMITRASCU LACRAMIOARA24 mai 2018, 06:19

    foarte delicios!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata, te-am bagat la index :) Spor!

    RăspundețiȘtergere