miercuri, 4 aprilie 2018

Pasca cu branza si aluat fraged


  
   Pasca cu branza si aluat fraged!

  Ingrediente pentru aluat:
  -300 gr.faina de grau,
  -1 ou,
  -1 varf de cutit de sare,
  -200 gr.untura nesarata,
  -150 ml.lapte dulce.
  Ingrediente pentru umplutura:
  -1 kg.branza dulce de vaci,
  -300 gr.smantana dulce,
  -5 linguri zahar,
  -6 oua,
  -1 esenta de vanilie,
  -200 gr.stafide aurii,
  -coaja rasa de lamaie.
  Pentru uns:
  -1 ou.
  Mod de preparare pentru aluat:
  -Se pune faina de grau intr-un vas,peste faina se adauga untura,oul,sare,lapte si se framanta un aluat suficient de tare.Se face o foaie rotunda si se pune intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie de copt,aluatul trebuie sa ajunga pana pe marginile tavii.
  Mod de preparare pentru umplutura:
  -Se pune branza dulce intr-un vas,peste ea se adauga smantana,zaharul,esenta,stafidele si se omogenizeaza foarte bine.se toarna compozitia in tava in care s-a pus aluatul,se unge cu ou batut si se da tava la cuptorul incalzit pentru circa o ora.Cand se rumeneste frumos este semn ca este gata,se opreste focul si se lasa sa se raceasca,abia mai apoi se poate scoate din tava.Sa aveti pofta la si la pofta dragilor!
   








   
  

2 comentarii: