duminică, 8 aprilie 2018
Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao
Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao!
Ingrediente pentru aluat:
-300 gr.faina de grau,
-200 gr.unt,
-1 plic praf de copt,
-150 gr.zahar,
-1 estenta de vanilie,
-2 linguri cacao,
-1 praf de sare,
-1 ou.
Ingrediente pentru umplutura:
-1 kg.branza de vaci dulce,
-300 gr.smantana,
- 5oua,
-1 esenta vanilie,
-5 linguri zahar,
-200 gr.stafide aurii.
Pentru uns:
- 1ou.
Mod de pregatire pentru aluat:
-Se pune faina intr-un vas,peste faina in care se amesteca praful de copt,sare,cacao si zaharul,se pune untul la temperatura camerei,esenta si se framanta un aluat.Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore,dupa care se poate lucra.
-Intr-un vas se pune branza,zaharul,smantana,ouale,esenta,stafidele si se omogenizeaza compozitia.
-Se pune aluatul pe masa de lucru,se presoara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda,se trage foaia peste hartie de copt si se aseaza in tava,se aseaza aluatul si pe margini,se toarna compozitia de branza,se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit.cand se rumeneste este semn ca este gata.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata super bine sigur e foarte delicioasa!
RăspundețiȘtergere