vineri, 8 septembrie 2017

Supa crema de dovlecei cu flori de dovlecel



  Supa crema de dovlecei cu flori de dovlecel :)

  Ingrediente:
  -2 dovlecei baby,
  -1 buchetel de flori de dovlecel,
  -1 ceapa,
  -1 morcov,
  -1 ardei gras galben,
  -1 ou de rata gotica,
  -1 lingura smantana,
  -3 catei de usturoi,
  -1 lingurita sare,
  -3 patlagele galbene.
  Mod  de preparare:
  -Se curata morcovul,ceapa,ardeiul si se pun la fiert cu apa si putina sare,se adauga dovleceii spalati cu tot cu coaja si se fierb la foc potrivit,pana cand sunt patrunse bine legumele,dupa care se scot si se lasa la rece.
  -Patlgelele galbene se curata de pielite,se mixeaza si se pun la fiert cu putina supa de la legumele fierte,cam asa cat sa traga cateva clocote.Se mixeaza legumele fierte si se adauga peste sosul de patlagele,se mai potriveste de sare,se mai adauga putina supa de la legume,se pune o mana de flori de dovleceii si se lasa la fiert la foc potrivit circa 5 minute,dupa care se opreste focul.Se mixeaza oul cu smantana si cateii de usturoi si se toarna peste supa,se omogenizeaza si se poate servi o delicatesa de sezon.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!










3 comentarii:

  1. ador supele crema iar aceasta e si cu floricica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMITRASCU LACRAMIOARA9 septembrie 2017 la 10:11

    interesant!arata foarte bine,nu am mancat niciodata da la cum arata sigur e delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, cum arata!!! Nu suport supele crema, dar imaginile postate de dvs mi-au facut o pofta!!!

    RăspundețiȘtergere