marți, 14 martie 2017

Calorimetrul termic-eticheta inovatoare de la Caroli!



                                              
                                                                    
  


  Sa ne hranim inteligent cu singura #mâncarecunotificare de la Caroli !

  Din grija pe care o poarta in a-si multumi consumatorii de produse cu marca proprie,cei de la Caroli au creat o eticheta foarte inteligenta cu Calorimetru Termic,ce ne arata daca produsul este pastrat in conditii si temperaturi optime,inca de pe raftul magazinelor.
 De cate ori nu am patit sa cumparam un preparat gata stricat si bun de aruncat inainte de a-l pune pe masa,chiar daca era in termenul de garantie?De cate ori ne-am dus cu preparatul inapoi la magazin sa cerem sa ni se returneze banii sau macar sa primim alt produs in garantie dar sa fie si proaspat.Imi aduc aminte de o draga prietena ce si-a cumparat din hala un salam si cand a ajuns acasa si a taiat din el o felie,un miros greu i-a invadat papilele olfactive si bucataria de ziceai ca este la gheena.S-a intors cu salamul la vanzatoare sa isi recapete banii aruncati pe fereastra insa vanzatoarea a luat salamul,a citit pe el si i-a zis ca este in garantie si ca drept rasplata a aruncat cu salamul dupa prietena mea.S-a dus la protectia consumatorului,insa cum salamul nu avea pe el o eticheta sa se vada producatorul si sa aiba pe cine trage la raspundere,nu au putut sa o ajute si asa a ramas prietena mea cu un gust amar si cu banii pierduti.
 Caroli Foods se preocupa de calitatea produselor si monitorizeaza preparatele sale din faza de productie,depozitare,transport cu masini frigorifice proprii,verificarea vitrinelor frigorifice ale magazinelor partenere si doar cei care respecta conditiile de depozitare si pastrare a produselor marca Caroli au la vanzare aceste produse.
  Salamul Semenic Extra de la Caroli este prevazut cu eticheta inovatoare cu cadran termosensibil ce isi schimba culoarea in functie de temperatura produsului:
 -sub 8 grade C are culoarea verde,
 -peste 8 grade C incepe sa isi schimbe culoarea in galben.
 Cu cat este mai verde culoarea,cu atat salamul se apropie de temperatura de 2 grade C si cu cat verdele este mai deschis,cu atat se apropie de cele 8 grade C,daca culoarea galbena isi face simtita prezenta este semn de alarma sa bagam salamul la rece,nu este pericol daca in timp ce sta pe masa se face din verde, galben,il asezam la frigider si salamul ajunge le temperatura optima pentru pastrare.Important este ca atunci cand il cumparam sa avem grija sa aiba culoarea verde,asa suntem siguri ca am cumparat un produs in garantie si proaspat.Nu doar acest fel de salam are nevoie de eticheta inovatoare cu cadran termosensibil,toate salamurile au nevoie,insa acesta este un prim inceput in aceasta noua revolutie a preparatelor proaspete de la Caroli Foods!
  In speranta ca v-am trezit interesul sa cosumam #mancarecunotificare de la Caroli va las in compania unui filmulet demonstrtiv.
 Si apropo,pretul este la fel,nu platim mai mult pentru eticheta!


15 comentarii:

  1. Imi plac produsele lor, inspecial cremwustii, mor dupa ei, ai de pui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai mancat de mult de la ei mezeluri, dar mi-e pofta de salam sasesc de la ei. Interesanta functia, sa speram ca o vor pune si la restul produselor.

    RăspundețiȘtergere
  3. salamul semenic e unul din preferatele mele. seamana cu cel sasesc :D treaba cu eticheta e tare desteapta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesanta inovatia celor de la Caroli, asteptam sa ne surprinda si cu alte inventii

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant, ce ti-e si cu etichetele astea inovatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea consum produsele lor, dar ideea cu eticheta inovatoare este geniala! Mi-ar place sa vad cat mai des pe piata astfel de brand-uri preocupate de satisfacerea consumatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu inca nu am vazut eticheta asta prin magazine. Cred ca nu am fost suficient de atenta.
    Inventivi domnii astia de la Caroli, oricum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ideea e foarte buna si practica. Nu am vazut-o prin magazine, desi obisnuiesc sa cumpar de la Caroli
    Iar reclama e super simpatica

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca e o inventie foarte buna si abia astept sa cumpar salam Semenic ca sa vad cum functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu ma gandeam la asa ceva. Imi place ideea acestei etichete si sper ca aceasta tehnologie sa se transmita la cat mai multe produse Caroli

    RăspundețiȘtergere
  11. Uneori ma minunez de cata inventivitate dau dovada cei de la Caroli, mereu reuseste sa ma surprinda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este o idee buna(eu nu mai consum mezeluri,dar pentru cei care inca o fac este un plus al acestei firme)

    RăspundețiȘtergere
  13. O idee tare buna, ma bucur pentru acesta inventie.

    RăspundețiȘtergere
  14. A venit primavara, a inverzit eticheta Carolimetrului Termic. Bravo, Caroli!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu mi-am imaginat niciodata ca exista asa ceva.

    RăspundețiȘtergere