miercuri, 30 noiembrie 2016
Penne arrabbiata
Penne arrabbiata:)
Ingrediente:
-300 gr.costita de porc afumata fara os,
-300 gr.penne arrabbiata,
-300 ml.apa,
-1 plic maggi ideea zilei,baza pentru penne arrabbiata,
-1ceapa,
-2 linguri ulei,
-2 catei de usturoi.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,se adauga costita taiata sub forma de bastonase si se prajeste,pana se rumenesc toate si gusturile se intrepatrund.
-Intr-o cana se pune 300 ml.apa.plicul maggi si se omogenizeaza,apoi se toarna compozitia peste prajeala si se fierbe totul,cam asa vreo 10 minute,apoi se opreste focul.
-Se pune apa la fiert intr-o oala si cand clocoteste se adauga pastele si se foerb cam 8 minute,se clatesc si se servesc alaturi de un sos absolut delicios,se orneaza cu felii fine de usturoi.Sa aveti pofta dragilor!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
oo... arata super,sigur sunt si delicioase,multumim de reteta!
RăspundețiȘtergere