marți, 9 februarie 2016

Piept de pui pe pat fidelicios:)



  Piept de pui pe pat fidelicios:)

  Ingrediente:
  -1 piept de pui,circa 800 gr.,
  -2 cepe,
  -1 lingurita oregano,
  -1 lingurita maggi secretul gustului cu gust de legume,
  -1 lingurita sare,
  -2 linguri de ulei,
  -1 canita mica de vin,
  -2 linguri pasta de tomate,
  -1 plic fidelicios cu gust de gaina.

  Mod de preparare:
  -Se curata pieptul de piele si os,se taie cubulete si se pune la undit in tigaie cu uleiul.Cand incepe sa se rumeneasca,se adauga ceapa julienne,maggi secretul gustului si se lasa la foc potrivit, sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi se adauga vinul in amestec cu pasta de tomate si sare dupa gust.Se lasa pe foc potrivit,pana scade vinul,apoi se opreste focul.
  -Intr-un vas se pune 350 ml.apa la fiert si cand fierbe,se opreste focul si se toarna continutul plicului de fidelicios,se pune capac si se lasa circa 4-5 minute,dupa care se strecoara.Se foloseste ca garnitura la pieptul de pui.Sa aveti pofta dragilor!





3 comentarii:

  1. Nu am incercat pana acum pliculetele Fidelicios. Arata apetisant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... chimicale, Brindu... te pup, am trecut si eu pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. O canita de vin la sos si un pahar de vin langa sos. Delicios, fidelicios si gustos.

    RăspundețiȘtergere