sâmbătă, 13 iunie 2015

Uleiul de ceai Thursday Plantation Romania!









 Originar din Papua Noua Guinee,arborele de ceai (Melaleuca alternifolia) a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri ca planta medicinala la tratarea diferitelor boli.Arborigenii zdrobeau frunzele de ceai si faceau cataplasme cu care isi ungeau ranile datorate unor accidente sau datorate intepaturilor de insecte.Numele de "Arbore de ceai" a fost dat de Capitanul Cook asa prin anul 1770 cand a descoperit Australia,marinarii folosind frunzele de arbore de ceai in prepararea ceaiului care ii incarca cu energie .Din cele peste 200 de specii de arbore de ceai ,doar una este planta minune cu calitati medicinale efective.

 Uleiul de ceai Thursday Plantation este un ulei antiseptic care distruge bacteriile si ciupercile ajutand la vindecare in mod cat mai natural:- Considerat “trusa de prim ajutor” din sticluța.

     
CARACTERISTICI SI BENEFICII
- Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
- Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
- Este folosit in tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături si înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (daca se folosește un vaporizator).
- Acțiuni benefice in  infecții virale, bacteriene sau fungice.
- Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
- Are un miros plăcut, aromatic si fresh
- Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal


 Cum eu nu stau niciodata locului si munca mea este una fizica, de foarte multe ori ajung sa ma ranesc sau sa imi provoc diferite rani de la muscaturile de insecte.Uleiul de ceai Thursday Plantation este pentru mine medicamentul minune de care m-am bucurat sau mai bine zis s-a bucurat pielea mea cand a fost afectata.Cu cateva picaturi de ulei pe un betigas mi-am uns ranile dupa ce au fost curatate si vindecarea s-a facut usor,fara a avea urmari grave,cum ar fi umflaturi,infectii si tratarea lor cu antibiotice.Mirosul uleiului  de ceai este unul atipic care ma face sa respir usor si dupa care simturile mele olfactive tanjeste mereu.


 Oare de ce uleiul de ceai Thusday Plantation este cel mai bun?
 Va las un filmulet in care sa va convingeti de ce este cel mai bun ulei din lume!

2 comentarii:

  1. Aghinitei Maria13 iunie 2015 la 03:23

    Nu aca m stiut ca uleiul de ceai Thusday plantation este un tratament asa de bun. Multumesc pt. aceasta informatie utila ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uleiul de ceai Thursday Plantation Romania necesar pentru sanatatea intregi famili

    RăspundețiȘtergere