Paste cu ardei si carne
Paste cu ardei si carne-Reteta Maggi !
Ingrediente:
-200 gr.paste,
-500 gr.carne tocata de porc,
-1 ardei gras rosu,
-1 ardei iute rosu,
-100 gr.unt,
-1 pachet MAGGI Ideea Zilei Spaghete Bolognese,
-3 cepe verzi,
-1 borcanel de ciuperci de Paris,
-sare dupa gust.
Mod de preparare:
-Se pune apa cu sare sa fiarba si cand apa clocoteste adaugam pastele si se fierb circa 8 minute ,dupa care la clatim cu apa rece.
-Se curata ceapa ,se toaca si se undeste cu untul ,adaugam ciupercile ,carnea tocata, ardeiul iute,ardeiul gras taiat felii fine si le undim usor.Cand sunt gata adaugam plicul de MAGGI Ideea Zilei Spaghete Bolognese pe care l-am dizolvat in 300 ml.apa rece, mestecam usor si lasam sa fiarba cam 10 minute,apoi adaugam pastele peste compozitie si lasam 2-3 minute sa se intrepatrunda gusturile ,adaugam sare daca este nevoie.Imi place mult sa amestec pastele cu compozitia ,asa mi se par mai gustoase pastele.Pofta buna!
un deliciu care ma cucerit pe loc ador pastele
RăspundețiȘtergereVoi incerca si eu reteta.
RăspundețiȘtergere