vineri, 10 octombrie 2014

Doppelherz® aktiv ne invita la masa



 

 Natura si produsele din natura sunt principala sursa  de energie de care organismul nostru are nevoie si de aceea ar fi bine sa consumam tot ce ne ofera natura.Asa vom fi mai sanatosi si mai plini de viata.
 Doppelherz® aktiv  ne inivta sa ne bucuram  de noul produs Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni ,un supliment alimentar care ii da organismului vitaminele si mineralele de care are nevoie.


  Este foarte usor sa preparam o reteta vegetariana  si daca o pregatim cu dragoste si punem in ea toata priceperea noastra in mod clar vom fi la inaltime si cei dragi vor manca cu placere ceea ce noi pregatim.
Imi place sa imi surprind familia cu noi retete si cu aranjamente deosebite si astazi am sa va prezint o reteta plina de vitamine,plina de savoare si cu un aranjament pe masura!





Orez cu urzici (mancare de post)
ingrediente-
un castron de urzici,
100 gr.orez,
50 ml .ulei,
un ardei capia rosu,
un ardei iute,
100 gr,masline,
o ceapa mare,
4 catei de usturoi,
10 gr.ierburi aromate (tarhon),
sare dupa gust,
Spalam bine urzicile si la punem la fiert cu apa rece ,le lasam sa traga un clocot apoi oprim focul si clatim bine urzicile,apoi le tocam marunt.Curatam ceapa , cateii de usturoi ,o jumatate de ardei capia si jumatate de ardei iute,ii tocam marunt si ii undim ,asa cat sa fie aurii ,apoi adaugam urzicile peste ceapa prajita ,sare dupa gust si ierburi aromate si 50 ml.apa si lasam sa fiarba cateva minute la foc iute sa capete gust,apoi oprim focul.Spalam orezul si il punem la fiert cu sare dupa gust,cealalta jumatate de ardei capia si cateva feliute de ardei iute,cand este gata fiert lasam cateva minute sa se racoreasca si punem cate un pic din toate pe un platou si ornam frumos cu masline si ardei.pofta buna!
Aceasta reteta este foarte usor de preparat si este bine sa o preparam caci este perioada urzicilor vii ,care inseamana sanatate in farfurie.Eu imi adun urzici in aceasta perioada ,le fierb si le pun la congelator,asa ca sanatate in farfurie poate fi in fiecare zi indiferent de anotimp.









 Aceiasi reteta cu mici modificari si in alt aranjament te poate face sa iti doresti sa mananci doar mancaruri vegetariene !




 Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii activ cu Doppelherz aktiv Pentru Vegetarieni 

4 comentarii: