vineri, 1 august 2014

Spaghetti bolognese cu carne tocata

Ingrediente-
1 kg.carne tocata de porc,
400 gr.spaghetti marca Baneasa,
1 cutie rosii cuburi marca sun food,
1 cutie rosii intregi marca sun food,
1 ardei iute,
1 ceapa,
1 varf de cutit de sare,
50 ml.ulei,
1 plic Knorr La Fix ,Spaghetti Bolognese,

Mod de preparare-
Se curata ceapa ,se toaca si se pune la prajit in ulei,adaugam ardeiul iute taiat felii fine,cand ceapa s-a prajit adaugam carnea tocata si o lasam sa se patrunda bine.apoi adaugam o cana de apa de 250 ml.si un plic Knorr la Fix,spaghette bolonegse ,cutiile de rosii si lasam sa fiarba cinci minute,apoi adaugam spaghettele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj,lasam cateva minute sa fiarba si oprim focul.Se presoara peste ele busuioc sau cimbru.Pofta buna!













4 comentarii:

  1. Spaghetti bolognese o reteta delicioasa buna pentru intreaga familie.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai mei sunt morti dupa spaghetti...imi ploua in gura!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata minunata o reteta savuroasa felicitarii

    RăspundețiȘtergere