duminică, 3 august 2014

Carne de pui in sos picant si cartofi natur

Carne de pui in sos picant si cartofi natur:))








Ingrediente -
1 punga de copanele (9 bucati),
3 cepe mai mici,
1 lingura maggi secretul gustului cu gust de gaina,
1 ardei iute,
1 cutie rosii intregi marca sun food,
1 cutie rosii cuburi marca sun food,
4 cartofi.

Mod de preparare-
 Se spala carnita si se pune intr-o tigaie,peste carne adaugam cepele taiate solzisori de peste, maggi secretul gustului si cele doua cutii de rosii,adaugam si ardeiul iute taiat felii fine,punem capac si fierbem la foc mic pe ochiul de la aragaz.Se fierb foarte repede daca carnita este de pui.
Curatam cartofii in taiem felii mari si ii fierbem,apoi ii asezam pe un platou si peste ei vom pune carnita cu sos picant.Este un adevarat deliciu culinar.Pofta buna!








5 comentarii:

  1. o reteta delicioasa arata apetisant este super gustoasa sint convinsa

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara3 august 2014, 09:45

    foarte bine arata.multumim de reteta!o sa incerc si eu!...sigur e gustoasa!...

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa incerc si eu o reteta minunata

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu folosesc des Maggi Secretul Gustului...multumesc de reteta...am sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. PUI CU CARTOFII MINCAREA MEA PREFERATA ARATA SUPER FELICITARII PENTRU RETETA

    RăspundețiȘtergere