miercuri, 20 august 2014

Gem de prune

Gem de prune

Ingrediente-
pentru o portie -
3 kg.prune bine coapte,
1 kg.zahar,

Mod de preparare-
Se spala prunele,se curata de samburi si codite ,apoi se aseaza un strat de zahar un strat de prune si le punem la foc potrivit si mestecam sa nu se prinda cu o lingura de lemn.Cand s-a ingrosat gemul ,oprim focul si punem gemul fierbinte in borcane,punem capace si asezam borcanele sub patura sa stea cel putin 24 de ore la cald.Pofta buna!














5 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara20 august 2014, 09:21

    foarte.foarte bun!-tre sa fac si eu!....

    RăspundețiȘtergere
  2. super arata mi sa facut pofta imi aduci aminte de bunica arata minunat

    RăspundețiȘtergere
  3. ARATA DELICIOS GEMUL DE PRUNE ESTE DELICIOS CU NISTE NUCI IN EL FACE CLATITELE DE VIS

    RăspundețiȘtergere
  4. CU O LIUTA DE UNT SI GEM DE PRUNE / DUPA MICUL DEJUN NIMIC NU MAI AI CE SPUNE!

    RăspundețiȘtergere
  5. ESTE PREFERATUL MEU CU CLATITE GEMUL DE PRUNE ESTE DELICIOS

    RăspundețiȘtergere