Jeleu de fructe!
Ingrediente:
-1,5 litri apa;
-5 plicuri gelatina;
-1 strugure mare;
-300 gr.stafide;
-300 gr.coacaze congelate;
-400 gr.mure congelate;
-2 gutui;
-150 ml.sirop din flori de soc.
Mod de preparare:
-Se pune 1 litru de apa la fiert,cu gutuile taiate cubulete.
-Se pune gelatina intr-un castron cu putina apa rece si se amesteca usor cu o paleta,se mai adauga apa putin cate putin pana cand de dizolva gelatina complet,adica inca 500 ml.apa rece.
-Cand apa clocoteste si gutuile sunt patrunse se adauga boabele de struguri,murele congelate si coacazele congelate.Se lasa sa fiarba pret de vreo 5 minute dupa care se opreste focul,se adauga gelatina inmuiata,siropul de soc,se omogenizeaza,se toarna compozitia intr-o tava yena si se da la frigider pentru circa 10 ore sau pana cand se inatareste.apoi se portioneaza.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta delicioasa!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne!
Super bine arata, sigur e foarte delicioasa cu fructele mele preferate!
RăspundețiȘtergere