miercuri, 16 noiembrie 2022

Jeleu de fructe!

 

 

  Jeleu de fructe! 


  Ingrediente:

  -1,5 litri apa;

  -5 plicuri gelatina;

  -1 strugure mare;

  -300 gr.stafide;

  -300 gr.coacaze congelate;

  -400 gr.mure congelate;

  -2 gutui;

  -150 ml.sirop din flori de soc.

  Mod de preparare:

  -Se pune 1 litru de apa la fiert,cu gutuile taiate cubulete.

  -Se pune gelatina intr-un castron cu putina apa rece si se amesteca usor cu o paleta,se mai adauga apa putin cate putin pana cand de dizolva gelatina complet,adica inca 500 ml.apa rece.

  -Cand apa clocoteste si gutuile sunt patrunse se adauga boabele de struguri,murele congelate si coacazele congelate.Se lasa sa fiarba pret de vreo 5 minute dupa care se opreste focul,se adauga gelatina inmuiata,siropul de soc,se omogenizeaza,se toarna compozitia intr-o tava yena si se da la frigider pentru circa 10 ore sau pana cand se inatareste.apoi se portioneaza.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta delicioasa!


  Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne!










Un comentariu:

  1. Sodringa Lacramioara16 noiembrie 2022 la 02:50

    Super bine arata, sigur e foarte delicioasa cu fructele mele preferate!

    RăspundețiȘtergere