Legume mexicane-reteta de post!
Ingrediente:
-1 kg.legume mexicane;
-50 ml.ulei;
-4 cepe mari;
-1 lingurita tarhon;
-1 lingurita oregano;
-1 lingurita rozmarin;
-1 lingura sare;
-6-7 catei de usturoi;
-500 ml.apa.
Mod de preparare:
-Se curata ceapa,se toaca,se pune la prajit in putin ulei si se prajeste la foc potrivit pana cand devine translucida.
-Se adauga legumele mexicane,in cazul nostru,fasole galbena,boabe de porumb,mazare,morcov.Se adauga apa,sare,rozmarin,oregano,tarhon,se pune capac si se fierb pret de 15 minute.
-Se curata cativa catei de usturoi,se zdrobesc si se pun peste mancare,se amesteca bine,se opreste focul,se pune capac si se lasa pret de 10 minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile dupa care se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta reteta face parte din categoria #miercureafaracarne!Daca legumele mele nu va sunt pe plac va invit cu mare drag la masa la Daniel.Ca de obicei el ne incanta papilele gustative cu un meniu intreg.
Bun, bun! La fel sa fie si Anul Nou, cu spor!
RăspundețiȘtergere