miercuri, 17 iulie 2019
Vinete la cuptor
Vinete la cuptor!
Ingrediente:
-2 vinete;
-4 patlagele rosii;
-4 patlagele verzi;
-2 gogosari verzi;
-1 lingurita piper macinat;
-1 lingurita oregano;
-300 gr.cascaval;
-300 gr.carnati de casa;
-1 lingurita sare;
-1 lingura ulei de masline;
-7 oua.
Mod de preparare:
-Se taie felii,vinetele,patlagelele rosi,patlagelele verzi si gogosarii.Se stropeste vasul cu ulei de masline si se aseaza in vas,o felie de patlagica,o felie de vanata.Pe o parte se pun intre feliile de vinete,felii de patlagele rosii si pe o parte se pun intre feliile de vinete,felii de patlagele verzi.Se pun felii de gogosari deasupra.Se pun carnatii taiati felii peste legume.
-Se pun intr-un vas ouale,sarea,piperul macinat si oregano si se mixeaza dupa care se toarna in vasul in care sunt toate ingredinetele,se presoara cascaval ras,se pune capac la vas si se da vasul la cuptor circa 45 minute la foc potrivit sau pana cand de patrund toate legumele.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa de legume si putina carnita!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Delicios!
RăspundețiȘtergereMi-a lasat "gura apa"! Cred ca sunt tare gustoase.
RăspundețiȘtergereFoarte buna reteta, multumesc pentru postare.
RăspundețiȘtergere