sâmbătă, 9 februarie 2019

Varza murata cu afumatura si carne de rata



  Varza murata cu afumatura si carne de rata!

  Ingrediente:
  -1 varza murata,
  -1 rata mare,
  -500 gr.afumatura,
  -1 morcov,
  -1 bucata radacina de telina,
  -3 cepe,
  -ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
  -2 linguri bulion de gogosari,
  -1 litru apa,
  -oala sub presiune.
  Mod de preparare:
  -Se portioneaza rata si se pune in oala,se pune si carnea afumata,tot portionata.
  -Se toaca morcovul,telina,ceapa si se pun peste carne,se adauga varza murata tocata,ierburile aromate,bulionul de gogosari si apa.Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba.Se opreste focul,se lasa sa se racoreasca,apoi se poate deschide capacul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu