sâmbătă, 9 februarie 2019
Varza murata cu afumatura si carne de rata
Varza murata cu afumatura si carne de rata!
Ingrediente:
-1 varza murata,
-1 rata mare,
-500 gr.afumatura,
-1 morcov,
-1 bucata radacina de telina,
-3 cepe,
-ierburi aromate,(rozmarin,cimbru,oregano),
-2 linguri bulion de gogosari,
-1 litru apa,
-oala sub presiune.
Mod de preparare:
-Se portioneaza rata si se pune in oala,se pune si carnea afumata,tot portionata.
-Se toaca morcovul,telina,ceapa si se pun peste carne,se adauga varza murata tocata,ierburile aromate,bulionul de gogosari si apa.Se pune capac si se fierbe circa o ora din momentul cand incepe sa fiarba.Se opreste focul,se lasa sa se racoreasca,apoi se poate deschide capacul.Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut fabuloasa!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu