luni, 26 noiembrie 2018

Hemoroplant-pentru sanatatea venelor hemoroidale!



  Hemoroplant-pentru sanatatea venelor hemoroidale!






 
  Presiunea prea mare aspura anusului de la stat pe scaun sau constipatia pot duce la dilatarea venelor anale,dilatarea lor duc la o boala numita hemoroizi.Hemoroizii pot provoca dureri anale puternice,macarime,hemoragii,intr-un cuvant disconfort si stare de iritare.
  Medicamentele sunt foarte bune dar de cele mai multe ori trateaza o boala si te trezesti cu alte cateva boli si pentru a nu ne trezi ca am vindecat ceva si ne-am trezit cu altceva,sa incercam sa ne vindecam in mod natural.Natura este atat de frumoasa,atat de variata si cu atata blandete ne primeste in sanul ei,ea ne mangaie trupul si sufletul intr-un mod miraculos.Ayurmed stie si creaza pentru noi oamenii,tratamente naturiste,din plante medicinale indiene care trateaza unele boli dar in mod minunat nu da efecte secundare asupra trupului uman,ba din contra da organismului o stare de bine,de sanatate.
  Medicina ayurvedica a creat din plante medicinale  indiene 100% naturale,tratament pentru hemoroizi.Hemoroplant este alegerea perfecta in caz de hemoroizi,in caz de disconfort si iritare a  venelor anale.
 Ce este  Hemoroplant?
 Hemoroplant este supliment alimentar 100% natural ayurvedic,din plante medicinale indiene!
 Hemoroplant contribuie la:
 -sustinerea procesului de refacere naturala a tesutului si venelor din zona ano-rectala,
 -reducerea dinsoconfortului datorat deformarii venelor varicoase rectale interne si externe,
 -mentinerea unei flore intestinale echilibrate si a unui tranzit intestinal normal,
 -regleaza consistenta scaunului si detoxifierea naturala a colonului,
 -mentine functionarea normala a sistemului digestiv,
 -sustinerea apetitului si absorbtia substantelor nutritive din tubul digestiv contribuind la mentinerea functiilor fiziologice ale ficatului si la sanatatea si vitalitatea intregului organism.
  Ingredientele folosite sunt doar plantele medicinale indiene.
  Proprietatile plantelor din compoztie:
  Ruscus aculeatus (ghimpe paduret) radacina:
  - Ghimpele paduret (Ruscus aculeatus), este folosit de secole impotriva hemoroizilor. Planta este bogata in flavonoizi antioxidanti, cum ar fi rutina. Mai contine saponina si ruscogeninsul (cu proprietati anti-inflamatorii si vasoconstrictoare). Ghimpele paduret ajuta la consolidarea peretilor capilarelor sporind fluxul de sange din vene. Astfel, contribuie la diminuarea simptomelor hemoroizilor. Este folosit pentru circulatia neadecvata a sangelui, imbunatateste tonusul si integritatea venelor si reduce inflamatia tesuturilor inflamate.







  Achillea millefolium (coada soricelului) parti aeriene - Coada soricelului contine acizii achileic, formic, auteic, aconitic, ascorbic, folie, probionic, valerianic, palmitic, stearic, miristic, oleic, linoleic, succinic, urme de acid salicilic, cafeic, alcool etilic metilic, flavone, aminoacizi, taninuri, substante anorganice cu elementele chimice fier, mangan, zinc, cupru, siliciu si calciu. Prin continutul de ulei volatil, planta are urmatoarele calitati: calmant gastric, intestinal, antiinflamator, antispasmodic al cailor biliare, decongestiv hemoroidal. Elimina sau limiteaza procesul inflamator, sustine strangerea tesuturilor si usureaza cicatrizarea. Are proprietati hemostatice si cicatrizante.





  


  Terminalia chebula (haritahi)- pulberea de fructe este un laxativ si astringent natural care normalizeaza tranzitul intestinal si reduce balonarea si durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecventei scaunelor, purifica organismul pe cale naturala prin eliminarea toxinelor existente in colon datorita unei digestii deficitare. Datorita compozitiei complexe a fructului, efectul se produce rapid si nu este necesara administrarea pe termen lung. Fructul contine taninuri hidrolizabile (24-32%) in principal acid chebulinic si acid chebulagic. De asemenea contine cantitati mici de acid galic, acid elagic, antrachinone (senozide), flavonoide (rutin, luteolin, quercetin), acizi grasi (acid palmitic, stearic, oleic, linoleic, arachidic, behenic), acizi fenolici (acid cafeic, acid ferulic, acid vanilic). Fructul este un laxativ usor, asigurand motilitatea normala a sistemului digestiv, stimuleaza apetitul, sistemul hepatobiliar si este adjuvant in cure de slabire. Ingredientele active (taninuri, flavone) combat radicalii liberi formati in procesele metabolice, sustinand organismul in caz de stres oxidativ.




  Cassia fistula (amaltas)- fructele de Amaltas contin antrachinone 1% (sennoside A si B), rhein, taninuri, aloina, barbaloina, flavone (cathechin, kaempferol, epicatechin). Fructele contin proteine 19,94%, carbohidrati 26,3%, aminoacizi (arginina, leucina, methionina, triptofan, fenilalanina, acid aspartic, acid glutamic). Principiile active din pulberea de fructe de Cassia fistula produc stimularea directa a peristaltismului intestinal fiind un laxativ de contact foarte bland. Diminueaza consistenta scaunelor prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor la nivelul colonului. Este indicata in constipatia functionala determinata de viata sedentara, alimentatia dezechilibrata, administrarea de medicamente, aport de lichide insuficient, neglijarea procesului de defecatie.





    Curcuma longa (turmeric)- pulberea de rizom(Turmericul) contine in principal curcuminoide 5% (Curcumin (3%), demethoxycurcumin, bisdemethoxycurcumin), ulei volatil (sesquiterpene α si β-turmerone, atlantone, zingiberene), peptide solubile in apa, polizaharide. Curcuminul are actiune antioxidanta foarte puternica asemanatoare cu alti polifenoli (neutralizeaza radicalii liberi si stimuleaza sistemul enzimatic antioxidant endogen), reduce peroxidarea lipidica, reduce agregarea plachetara, normalizeaza nivelul fibrinogenului. Mentine fluiditatea sangelui si normalizeaza fluxul sanguin. Curcumina are actiune antiinflamatoare nesteroidiana. Curcumina reduce productia de histamina, reducand astfel reactia organismului la alergeni. Controleaza nivelul colesterolului sanguin prin reducerea absorbtiei si cresterea conversiei in acizi biliari la nivelul ficatului. Contribuie la detoxifierea organismului (amplifica activitatea enzimelor detoxifiante).





  Cichorium intybus (cicoare)- radacina de Cichorium intybus contine inulina (13-20%), lactone sesquiterpenice (lactucin, lactucopicrin), intybina 2%, tanin 0.2% , acid cichoric, acid ascorbic, acid clorogenic, aesculetin, scopoletin, ulei volatil (compusi alifatici si derivatii lor). Radacina de cicoare contine vitamine (B, C, K, P) si minerale (Ca, P, K, Mg, S, Fe, Mn, Cu, Se).
Inulinele sunt un grup de oligozaharide care apartin clasei de carbohidrati cunoscuta sub denumirea de fructani (sunt polimeri de fructoza cu o molecula de glucoza terminala, fiind o poliglucida nereducatoare). Inulinele sunt utilizate de catre plante pentru depozitarea energiei, gasindu-se in general la nivelul radacinilor si rizomilor. Din punct de vedere nutritional este considerata a fi o fibra solubila, dar are un impact minim asupra glicemiei, putand fi consumata si de diabetici. Inulinele stimuleaza cresterea Bifidobacterium spp. (sunt prebiotice) in intestinul gros.
Inulina ajuta la stabilizarea florei intestinale si de aceea este folosita tot mai frecvent in alimentatia zilnica fiind indicata in digestie lenta, flatulenta, constiptie. Inulina creste deasemenea si absorbtia calciului si posibil cea a magneziului, scade nivelul trigliceridelor si colesterolului, scade riscul de cancer de colon. Principiile active din cicoare confera plantei efect stomahic, colagog, hepatoprotector, depurativ, usor sedativ, hipotensiv, hipoglicemiant, laxativ. Este tonic general.





  Hemoroplant este intr-adevar un produs natural de exceptie,folosit dupa intructiunile de pe ambalaj alina,calmeaza si vindeca venele hemoroidale!



10 comentarii:

  1. Cred ca acest produs este ideal pentru soacra mea, ea are astfel de probleme. Ce bine ca este natural produsul si nu interfereaza cu alte pastile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau, nu stiam ca cei de la Ayurmed au si astfel de remedii, pentru hemoroizi! Asta chiar e o noutate pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe langa faptul că este natural, este și eficient, ca si celelalte produse marca Ayurmed.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un supliment alimentar binevenit pentru ca foarte multa lume sufera de hemoroizi din cauza alimentatiei si a sedentarismului.

    RăspundețiȘtergere
  5. cei de la ayurmed observ ca acopera o gama din ce in ce mai mare de afectiuni, asta mi se pare super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu ca bunica mea are astfel de probleme. Ii voi recomanda si ei gama de la Ayurmed.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cei ce au astfel de probleme cred ca vor obtine rezultate folosind aceste suplimente.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte utile informatiile din acest articol. Recunosc ca nu stiam ca aceasta problema poate fi tratata si cu ajutorul suplimentelor

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca exista remedii naturale si pentru hemoroizi. Cred ca sunt de ajutor persoanelor care au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ayurmed are o gama larga de produse de o foarte buna calitate!

    RăspundețiȘtergere