luni, 23 ianuarie 2017

Bors de sfecla rosie-reteta de post



  Bors de sfecla rosie-reteta de post:)

  Ingrediente:
  -2 sfecle rosii,
  -1 plic bors maggi,
  -1 kg.cartofi,
  -1 ceapa rosie,
  -1 morcov,
  -1 radacina de pastarnac,
  -1 mix gogosari,
  -2 linguri bulion de gogosari,
  -300 ml.suc de rosii,
  -1 legatura leustean verde.
  Mod de preparare:
  -Se curata sfecla rosie,se taie cubulete si se pune la fiert cu apa si jumatate din plicul de bors maggi.
  -Se curata cartofii,se taie cuburi,se curata morcovul,pastarnacul,se toaca si se pun peste cartofi,se adauga apa,putina sare si se pun la fiert,se adauga si mixul de gogosari.Cand sfecla este fiarta se toarna peste cartofii,doar daca si cartofii sunt fierti,altfel se risca sa se intareasca,se adauga bulionul de gogosari,sucul de rosii,se potriveste de sare,se mai adauga bors maggi dupa gustul fiecaruia,se trag cateva clocote si se opreste focul.Se adauga putin leustean tocat marunut.Sa aveti pofta dragilor!
 




Un comentariu: