joi, 30 iulie 2015

Vara nu imi place sa stau in casa




 Vara nu imi place sa stau in casa,vara ies si ma pierd in natura,acolo eu ma simt in largul meu,acolo simt eu ca traiesc si ma incarc cu energie cat pentru o viata.Dar dupa cum stiti si voi am si alte pasiuni si blogul meu este una dintre pasiunile la care mi le hranesc cu mare dragoste.Asa ca imi iau cu mine tableta si ma ascund printre arborii din gradinita mea si la umbra lor ma apuc de scris,tragand cu ochiul din cand in cand la sotul meu care se joaca cu Fulguta.

 Ma uit la Cozmita cum se topeste de caldura si incearca iazul sa vada daca se poate racori si el nitel.

 

 Vantul imi gadila in mod placut narile la mirosul florilor de iasomie ce ma duc cu gandul la povesti de dragoste,povesti care se doresc a se asterne pe hartie.


Si nu de mult am devenit bunici,a fatat pisica noastra cinci puiuti care toata ziua miauna si ar dori sa exploreze universul din jurul lor.


 Se merita si se poate sa ne bucuram de natura si de tehnologie in acelasi timp.Eu de exemplu pot foarte bine sa impac dragostea pentru natura cu tehnologia si sa ma bucur de ambele in acelasi timp,unde mai pui ca natura ma poate inspira si pot scrie articole foarte frumoase si pline de pasiune daca sunt aproape de natura!






2 comentarii:

  1. Iar noi asteptam cu drag articolele tale pline de verva, pasiune, pline de viata! :) o seara minunata, Brindusa!

    RăspundețiȘtergere