sâmbătă, 17 ianuarie 2015

A inceput Blog My Valentine 2015













 O noua campanie marca BlogAwards.ro a inceput si o data cu ea avem sansa sa ne punem imaginatia la lucru si sa scriem articole impresionante despre anumite teme date de catre organizatori.
 Sincera sa fiu abia astept noi campanii la care sa particip din dragul de a-mi testa cunostintele mele si de arata ca am si eu ceva de zis.

 Am sa va prezint in cateva cuvinte regulamentul acestei platforme si al acestei campanii care se afla sub semnul dragostei si sper sa va inscrieti in numar cat mai mare la aceasta campanie ,sa sarbatorim pe Valentine asa cum se cuvine si sa avem sansa sa castigam premii fabuloase:


  -Bloggerii inscrisi in Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
 -Clasamentul concursului Blog My Valentine se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.
-Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii.
-La acest regulament se adauga regulile prevazute in fiecare campanie individuala din cadrul Blog My Valentine. Campaniile individuale participante vor fi auntate pe aceasta pagina cu link catre campanie in partea superioara a acestui articol.
-Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul campaniei Blog My Valentine.
-Noi sponsori se vor alatura Campaniei Blog My Valentine pe parcursul desfasurarii acesteia.
-Daca nu ai cont pe BlogAwards.ro inregistreaza-te pe aceasta pagina.
 
 Vorba proverbului "Nu lasa pe maine ce poti face azi" este valabila si in aceasta noua campanie numita Blog My Valentine 2015!


 Inspiratia de moment sa ne conduca pe drumul creatiei , creatiile noastre sa fie unice  si sa ne aduca satisfactiile dorite.

4 comentarii: