sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Cadouri pentru iubiti de Valentine's Day













 Valentine's Day sau  Valentinsdag este ziua Sfantului Dwynwen,patronul indragostitilor si se sarbatoreste pe data de 14 februarie in fiecare an.La noi la romani aceasta minunata zi a iubirii a fost adoptata odata cu intrarea noastra in Europa ca tara europeana.
 Nu toata lumea sarbatoreste aceasta zi ,insa cei care iubesc si se simt iubiti simt ca aceasta sarbatoare este a lor si isi fac timp pentru a fi alaturi  de persoana iubita,facandu-si mici daruri ca semn al iubirii lor.

 Poate va veti intreba de ce trebuie sa darium iubitilor nostri un dar cat de mic de Valentine's Day ,poate veti zice ca iubirea nu se poate destrama daca nu daruim sau nu primim daruri in aceasta zi.Insa eu am sa va povestesc de ce ar trebui sa facem daruri iubitilor nostri.

 Se zice ca in vremea imparatului roman Claudiu al II-lea se puratau razboaie nenumarate,el fiind un adevarat razboinic.Se mai zice ca soldatii romani nu voiau sa mearga la razboi,ci isi doreau sa ramana acasa alaturi de neveste si copii.Imparatul a dat insa un decret prin care a interzis casatoriile pentru cei ce nu voiau sa se inroleze.
 In acea vreme la Roma traia un preot pe numele sau Valentin si fiind condus in viata dupa legile crestine ale  lui Dumnezeu a decis sa ii casatoreasca in secret pe toti cei care voiau.Si uite asa planul maret al imparatului a fost dat peste cap.
 Intr-un final imparatul a aflat de isprava a acestui preot,l-a arestat si la intemnitat.Pana la executia sa ,parintele Valentin a trimis scrisori catre toti cei pe care ii cunostea,luandu-si adio si semnand "Adu-ti aminte de Valentin al tau".

 Invit pe cei care il sarbatoresc pe Sfantul Valentine si sarbatoresc iubirea sa faca mici daruri  in numele iubirii si al Sfantului patron al iubirii care s-a jertfit pentru iubire din credinta fata de Dumnezeu , fata de familie si iubirea dintre soti.Asa va veti aduce aminte de "Valentin al tau".

 La  MindBlower.ro vom gasi cadouri de ziua indragostitilor  .Aici vom gasi oameni ce ne sunt alaturi doar la un clik distanta cu sfaturi si cadouri potrivite pentru iubitii nostri.Trebuie sa spui  cine esti si vei primi sfatul si cadoul potrivit pentru tine sau pentru cei dragi tie.

 Pentru Valentinul meu am ales Lampa Luna sau "cerul la mine in camera"!



 Iubesc mult natura ,iubesc zilele  si iubesc noptile  cu luna plina si fiindca imi doresc ca acesta zi a iubirii sa fie speciala ,am ales  lampa ce este o reproducere fidela a lunii de pe cer, insa ceea ce o face cu adevarat speciala este senzorul de lumina din interior, care o face sa se aprinda atunci cand apune soarele.
  In plus, functia de calendar face ca lampa sa redea toate cele 12 faze ale lunii, astfel incat, in functie de anotimp, te poti odihni fie sub o luna plina fie sub o luna in crestere sau scadere. Asa eu si Valentinul meu vom putea sa ne bucuram de magia unei nopti pline de iubire.

 Voi iubiti,aveti un Valentin pe care nu trebuie sa il uitati,ce daruri ati dori sa ii luati de la  MindBlower.ro?






5 comentarii:

  1. iubesc aceasta zi speciala ii fac sotiei un cadou dulce superb articolul tau

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea saratoresc aceasta zi, dar ideea cu lampa "LUNA" imi place ! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiam povestea cu preotul Valentin :) Aflu ceva nou :)

    paolaivan.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. iubirea trebuie sa fie in suflet si in inima fiecaruia in fiecare zi

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt multe produse acolo, nu stiu... poate o cana cu mesaj? :)

    RăspundețiȘtergere